Tehno - Nauka

Solarni punjač Strawberry Mini Rural na sajmu u Kelnu

Na sajmu nameštaja imm Cologne u Kelnu, predstaviće se i domaći proizvod, solarni punjač “Strawberry Mini Rural“. Ovaj uređaj kreiran je po dizajnu industrijskog dizajnera Uroša Obradovića, a razvijen za potrebe područja bez pristupa električnoj energiji, dok je zbog svoje praktičnosti i mobilnosti pogodan i za manifestacije svih vrsta.

imm Cologne jeste jedan od najbitnijih i najvećih međunarodnih sjamova nameštaja koji se održava svake godine u Nemačkom gradu Kelnu, u periodu od 13. do 19. januara 2014. godine. Tema ovog sajma je inovativnost i novi matetrijali, a kako je Supermarket dobio priliku da se prikaže na ovom sajmu, povešće domaće dizajnere i kompanije čiji radovi i proizvodi odgovaraju na temu sajma i na taj način upoznati nemačku i svetsku publiku sa kretivnom energijom koja čini njihov koncept.

Strawberry Mini Rural

Na sajmu u Kelnu, svoja rešenja predstaviće ovdašnji dizajnerski timovi Hoklica and stolica, Vesna Pejović i Buck, tripartitna sardnja Wannabe Society – Metalac – Supermarket , Irena Kilibarda i njen studio Dsignedby, Branka Blasius, Galerija 12+, kao i naša mlada”Strawberry energy” kompanija koja se bavi razvojem “zelenih tehnologija”

Supermarket concept store će se premijerno na ovom sajmu predstaviti nemačkoj publici i ujedno najaviti otvaranje nove Supermarket konceptualne radnje u Berlinu na proleće 2014. godine.

Leave a Reply