Tehno - Nauka

Vanzemaljci u pšeničnom polju

Vanzemaljci dolaze u miru – to je uglavnom stav onih koji veruju da nas svemirci posećuju. Hiljade njih je proteklih dana obliazilo Bavarsku, gde su u polju osvanuli kružni tragovi, nedaleko od istorijski važne antene.

Jedno polje u Gornjoj Bavarskoj, preko noći je postalo popularno hodočasničko odredište. Doduše, ne onih koji veruju Boga, Alaha ili Budu, već onih koji su ubeđeni u postojanje vanzemaljaca. Simetrično kružni tragovi osvanuli se na pšeničnom polju u Rajstingu. Odmah nakon što su fotografije napravljene iz vazduha, postale predmet medijskog izveštavanja, na hiljade ljudi je pohrlilo u južni deo Nemačke.

ufo

„Pevali su, plesali, svirali i tu prespavali“, svedoči jedna meštanka o neobičnom okupljanju u relativno nepoznatom bavarskom mestu. „Reč je o tehnologiji, koju mi još nismo savladali. Oni žele da nam kažu da su bili tu. Ali i da nam poruče, tu smo i volimo vas“, izjavila je u vanzemaljski život uverena žena, a prenosi Špigel. Vlasnik polja negira da je autor malog remekdela, ali pozdravlja dolazak brojnih posetilaca, koji se čak i izuvaju, pre nego što uđu u njegovo polje.

Leave a Reply