Software · Tutorials

Distribucija prezentacija

Morate da prezentujete nekom auditorijumu, a nemate mogućnosti da iznajmite skupi projektor? Nema problema, psotoji rešenje. Zahvaljujući TiffanyScreens softveru (dostupan za Windows, Mac, čak i Linux) možete svima koji vas slušaju i poseduju računar da isporučite (transferujete) pripremljene prezentacij, tako da je prisustvo projektora sada suvišno.

Pretpostavka za upotrebu  TiffanyScreens alatke je da slušaoci poseduju laptop računare sa WiFi podrškom. Tiffany Screens će putem WiFI VPN-a detektovati sve računare u prostoriji i emitovati im sadržaj prezentacije sa računara predavača. Sve što je potrebno je da predavač klikne Play dugme, a auditorijum Watch na sopstvenim kompjuterima. Pored navedenog, osim ovog “klijent-server” koncepta, Tiffany Screens dozovaljva korisnicima čak i da međusobno “dele ekrane”, odnosno da zavire na radnu površinu drugih učesnika (naravno ako je Tiffany Screens softver instaliran i kod njih).

Tiffany Screens  nije besplatan (freeware verzija može da emituje prezentaciju na 3 laptopa) ali je sa cenom od 40-tak dolara ipak mnogo povoljnije i prihvatljivije rešenje u odnosu na nabavku projektora.

Leave a Reply