Događaji · Tutorials

Fabrika Znanja ove godine na dve lokacije

Znanje je nemoguće ograničiti – ono se prirodno proširuje, umnožava i prenosi na nove generacije!

Nakon dva uspešna događaja u ComTrade tehnološkom centru u Beogradu (2009, 2010.) i prekograničnog izleta u Podgoricu (2011.), Fabrika Znanja ove godine gostuje na dve lokacije i nastavlja svoju edukativnu misiju u regionu kroz organizaciju novih predavanja, radionica, demonstracija, nagradnih igara i drugih zanimljivih sadržaja.

Ovaj poslovno-obrazovni skup zamišljen je kao društveno-odgovorna akcija koja za cilj ima prenošenje stručnog znanja i ubrzan razvoj na polju visoke tehnologije, a uživa podršku najvećih svetskih proizvođača IT opreme i softvera. U realizaciji događaja učestvuju istaknuti IT stručnjaci, a do sada je kroz učionice i štandove Fabrike Znanja prošlo nekoliko hiljada ljudi.

Fabrika Znanja u Zvorniku (12 – 13. septembra 2012.) – regionalni karakter Fabrike Znanja dobio je novu dimenziju proširenjem opsega aktivnosti na Republiku Srpsku, BiH. Najveći edukativni IT skup u regionu će tako pronaći put do novih zainteresovanih polaznika i otvoriti vrata saradnje za budućnost. Na ovaj način, mreža posvećena znanju će biti proširena i uključiti mnoge sadašnje i buduće IT profesionalce.

Fabrika Znanja u Podgorici (25 – 26. septembra 2012.) – nakon veoma toplog prijema od strane lokalnih institucija i kompanija, Fabrika se i ove godine vraća u Crnu Goru sa novim temama i još atraktivnijim predavačima. Veliko interesovanje srednjoškolaca i studenata tokom prošlogodišnjeg događaja na Univerzitetu Donja Gorica je poseban razlog za povratak u Podgoricu i nastavak saradnje!

Leave a Reply