Xiaomi Mi10T

Xiaomi je početkom meseca predstavio najnovije modele mobilnih uređaja iz Mi 10T serije koji pomeraju granice. Telefoni Mi 10T Pro, Mi 10T i Mi 10T Lite donose snažni procesor, bateriju visokog kvaliteta i odličnu kameru, a u pretprodajnom periodu, od četvrtka 29. oktobra, pa sve do 8. novembra 2020. godine, biće dostupni za poručivanje po sjajnim cenama, koje će biti konkurentne onima u ostatku Evrope.

Pored toga, sve kupce očekuju i vredni pokloni. U okviru prodajnih mesta Mi Store, VIP, MTS, Telenor, Win Win, Gigatron, Tehnomanija, Comtrade shop i Tehnomedia kao i online na www.mi-srbija.rs, uz kupovinu Mi 10T ili Mi 10T Pro u promotivnom periodu, kupci dobijaju Mi Band 5 pametni sat, Mi True Wireless Lite bežične slušalice i Mi Home bezbednosnu kameru.

Cena uređaja će u pretprodajnom periodu biti u rasponu od 56.999 dinara za Mi 10T i od 66.999 dinara za Mi 10T Pro.

Korisnike koji se odluče za Mi 10T ili Mi 10T Pro očekuje fenomenalno iskustvo sa vrhunskim performansama mobilnih uređaja. Rezolucija kamere od 108MP omogućava da se zabeleže visoko kvalitetne fotografije i video snimci, sa intenzivnim bojama vidljivim i kod najsitnijih detalja, dok je za selfie predviđena prednja kamera od 20MP. Xiaomi se pobrinuo da Mi 10 i Mi 10 Pro ekrani pored odličnog dizajna imaju i preciznu vidljivost boja i fenomenalnu brzinu osvežavanja od 144Hz, dok je za čitanje tu simulacija papira, kao i automatsko prilagođavanje kontrasta ekrana na otvorenom.

Mi 10T i Mi 10T Pro opremljeni su Qualcomm Snapdragon™ 865 procesorom i baterijom od 5000mAh. Zato ovi modeli nude odlične performanse i energetsku efikasnost uz 5G umreženost. Zaljubljenici u igre mogu da uživaju uz Qualcomm Adreno 650 GPU, uz koji će im užitak i doživljaj igranja biti kao da igraju na PC računaru. Middle Middle Tab tehnologija i ultra brzi 33W punjač korisnicima uređaja, bilo u profesionalne ili svrhe igranja, omogućava bezbrižno koriščenje uz znanje da će se telefonska baterija napuniti brže nego ikad.

Model Mi 10 Lite ima četvorostruku kameru od 64MP, koja daje izuzetno jasne fotografije i snimke i selfie prednju kameru od 16MP, kao i šest dodatnih opcija za snimanje fotografija. Osvežavanje ekrana je u solidnih 120Hz a Qualcomm Snapdragon 750G procesor i 4820mAh baterija omogućavaju visoke performanse. I model Mi 10 lite koristi 33W brzi punjač!