COMBIS konferencija

Otvoreno je 12. izdanje Combis konferencije u Poreču, jedne od vodećih ICT konferencija koja je ove godine okupila više od 500 učesnika – etabliranih ICT stručnjaka i onih koji će to tek postati – studenata računarskih fakulteta.

Na službenom otvaranju konferencije učesnicima su se predstavili mladi talenti iz Combisa koji su u vreme začetka Combis konferencije bili još u srednjoškolskim klupama.

Karla Karin, Antonija Šimić, Ilija Ranogajec, Mario Car i Mario Malenica su na mladenački jedinstven način uveli učesnike konferencije u bogat trodnevni konferencijski sadržaj te dokazali da je COMBISu snažan fokus na mladim talentima unutar kompanije, jer kao što su i sami primetili malo je kompanija koje s punim poverenjem ističu mlade na važnim događanjima.

Na otvorenju Combis konferencije govorili su i Saša Kramar, član Uprave Hrvatskog Telekoma i glavni operativni direktor za poslovne korisnike te Vedran Hafner, Systems Engineer Manager za Hrvatsku i Sloveniju kompanije Cisco. Predstavnici kompanije Hrvatski Telekom i kompanije Cisco osvrnuli su se na izuzetno uspešno partnerstvo s Combisom, koje se posebno odražava na Combis konferenciji, koja iz godine u godinu podstiče ali i usmerava tehnološki razvoj Hrvatske i regije.