Kingston DataTraveler

Kingston Digital, Inc., članica Kingston Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je predstavila DataTraveler® Ultimate Generation Terabyte (GT), USB fleš disk sa najvećim kapacitetom na svetu. DataTraveler Ultimate GT nudi do 2TB skladištenog prostora i performanse prve generacije USB 3.1 (USB 3.0).

Korisnici će imati mogućnost da skladište ogromne količine podataka na mali fizički format, uključujući do 70 sati 4K materijala na jednom disku od 2TB*. DataTraveler Ultimate GT nudi superiorni kvalitet u vrhunskom dizajnu budući da ima kućište od legure cinka i metala radi otpornosti na udarce. Njegova kompaktna veličina pruža, kako entuzijastima tako i profesionalcima, lako portabilno rešenje za skladištenje i prenos podataka velikog kapaciteta. Više informacija možete naći u nastavku ili pogledati tabelu sa specifikacijama za određene kapacitete.

“Mi u Kingstonu volimo da pomeramo granice mogućeg”, izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Sa DataTraveler Ultimate GT modelom, ohrabrujemo korisnike da povećaju mobilnost svojih podataka u veoma praktičnoj formi. Ovo je odličan napredak u odnosu na naš disk od 1TB iz 2013. godine i udvostručavanjem kapaciteta, korisnici mogu da skladište i nose još veće količine podataka mnogo lakše.”

DataTraveler Ultimate GT biće dostupan u februaru i to sa kapacitetom od 1TB i 2TB. Uz njega dolazi i petogodišnja garancija, besplatna tehnička podrška i čuvena Kingston pouzdanost.