Prednosti 4G mreže dostupne su svim Telenorovim korisnicima u svim delovima šireg centra Beograda, opštinama Palilula, Vračar, Savski venac, Stari grad i opštinama Novi Beograd, Zemun i Čukarica.

To su samo neke od lokacija na kojima je mreža unapređena tokom prethodnih šest meseci a na kojima će korisnici imati do šest puta brži internet, brže preuzimanje, pretragu podataka, kao i striming.

Svi postpejd korisnici koji žele da pređu na 4G mrežu trebalo bi da zamene svoju SIM karticu za besplatnu 4G kompatibilnu SIM karticu (uSIM kartice) u najbližoj prodavnici Telenora, pod uslovom da poseduju telefon koji podržava ovaj signal, a posebna pogodnost je i dodatni besplatni saobraćaj od 1GB mesečno naredna dva meseca.

4g mreže
4g mreže

Za one koji nemaju 4G telefon, a žele da osete prednosti koje nudi 4G mreža, Telenor je u svoju ponudu uvrstio veliki izbor najnovijih uređaja poslednje generacije – Samsung Galaxy Core Prime, Huawei Y550, Huawei G620s, LG Spirit 4G, LG G3, LG G4, Sony Xperia M4 Aqua, Samsung Galaxy S6 i Samsung Galaxy S6 Edge, HTC M9 i mnoge druge. Kupovinom 4G telefona postpejd korisnici dobijaju i 1GB besplatnog interneta svakog meseca do kraja godine.

Telenor nastavlja sa širenjem 4G signala, pre svega u gradskim, a potom i u ruralnim sredinama, u zavisnosti od potreba korisnika. Gradovi u kojima je trenutno dostupna 4G mreža su Beograd, Subotica, Niš i Novi Sad, a pokrivene su i popularne turističke lokacije – Kopaonik i Zlatibor. Ulaganjem i unapređivanjem mreže Telenor nastoji da svakom korisniku omogući pristup mobilnom internetu i kvalitetnoj i sigurnoj mreži, bilo kad i bilo gde.

 

Mapa pokrivenosti 4G mrežom, dodatna pojašnjenja u vezi s tom promocijom, saveti kako najbrže do 4G mreže, kao i aktuelna ponuda uređaja dostupni su na http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Mreza/4G/