A1 Srbija

Kako se približavamo kraju godine, jasno je da će rad na daljinu ostati do daljnjeg. Širom sveta ljudi i kompanije sve više usvajaju ovaj trend, čak 74 odsto zaposlenih veruje da će rad na daljinu postati uobičajena praksa, a  sa njima se slaže i 76 odsto poslodavaca. U korak sa trendovima kompanija A1 Srbija, čija je mobilna mreža nedavno proglašena za najbržu u Srbiji, prvi je mobilni operator koji je odgovorio na trend rada na daljinu i lansirao Ceo paket za online život u digitalnoj eri.

Fleksibilno radno okruženje postalo je obavezan deo benefita poslodavaca, a rad od kuće rad sa praktično bilo kog mesta. Radimo i učimo iz omiljenog kafića, vikendice u prirodi ili na nekoj drugoj lokaciji. Ipak, gde god se nalazili, neophodni su pouzdan i brz internet, dovoljno saobraćaja za surf i lap top ili tablet. Ceo paket za online život ima sve što je neophodno za bezbrižan rad na daljinu. Paket uključuje NEO tarifu sa neograničenim minutima i porukama i PonesiNet uz praktičan, prenosivi ruter malih dimenzija koji lako staje u džep. U okviru PonesiNet paketa dobija se 20 GB mesečno i čak 1 dodatni terabajt koji se može koristiti tokom 2 godine. Svi koji se odluče za ovu uslugu do kraja novembra dobijaju i A1 tablet za 1 dinar, a moći će bezbedno da surfuju na svim uređajima uz A1 Net Protect uslugu koja je uključena u cenu.

Kako bi podržala potrebu za većom potrošnjom interneta i radom sa različitih lokacija, kompanija A1 je izgradila mrežu koja obuhvata blizu 2.300 baznih stanica koje pokrivaju 98% stanovništva. Uz podršku A1 Telekom Austrija Grupe, A1 je tokom 2021. godine sproveo značajna unapređenja na mrežnoj infrastrukturi, proširio kapacitete 4G mreže i još više unapredio data servise. Čak 100 novih baznih stanica izgrađeno je za prvih 8 meseci 2021. godine.

Izuzetne performanse A1 mreže potvrdila je i Ookla®, globalni lider u praćenju performansi mobilnih i širokopojasnih mreža, testiranju aplikacija i srodnih tehnologija i tvorca aplikacije Speedtest®, proglasivši A1 za najbržu mobilnu mrežu u Srbiji za 2021**.