Kompanija Adacta, kuća poslovnih softverskih rešenja, stekla je status zlatnog partnera (Gold Partner) kompanije LS Retail za 2016. godinu. LS Retail je softversko rešenje za maloprodaju u okviru Microsoft Dynamics NAV sistema za upravljanje resursima kompanija, i sastavni je deo mnogih Adactinih projekata u industrijama maloprodaje i ugostiteljstva u Srbiji i širem regionu. LS Retail rešenje je instalirano u više od 120 zemalja, u više od 3.700 kompanija sa 55.000 prodavnica.

Status „LS Retail Gold“ osvaja se na osnovu postignutih rezultata u prodaji i plasmanu rešenja, ispunjavanja visokih standarda u pružanju usluga i podršci klijentima, kao i zadovoljavanja striktnih kriterijuma u radu i posvećenosti kao partnera kompanije LS Retail.

„Drago nam je što smo statusima zlatnog Microsoft ERP i CRM partnera dodali još jedno priznanje u istom rangu. LS Retal Gold status potvrđuje Adactinu ekspertizu i konkurentnost u implementacijama specijalizovanih, namenskih rešenja za pojedine industrije na širem regionalnom tržištu“, izjavio je tim povodom Ivan Đolić, direktor prodaje u Adacti Srbija.

„U veoma uspešnoj godini za kompaniju LS Retail, zahvalni smo partnerima koji su se posvećenošću i napornim radom istakli u vremenima velikih promena u delatnosti maloprodaje“, izjavio je Magnus Norddahl, direktor kompanije LS Retail, i nastavio: „LS Retail sa zadovoljstvom nagrađuje kompaniju Adacta za odličan rad u prethodnim godinama i napredak u okviru LS Retail partnerske mreže. Naši zlatni partneri obavili su izvanredan posao pružajući pomoć i podršku klijentima u ostvarenju poslovnih ciljeva – i zbog lojalnosti i pokazanih performansi zaslužuju našu najvišu ocenu“, zaključio je Norddahl.

 

O kompaniji LS Retail:

LS Retail je vodeći svetski dobavljač sveobuhvatnih softverskih rešenja izgrađenih na Microsoft Dynamics i drugim tehnologijama za kompanije u oblasti trgovine i ugostiteljstva. Prodaja i podrška za LS Retail rešenja se odvija preko više od 120 sertifikovanih partnera u preko 60 zemalja, što omogućava dostupnost LS Retail na svetskom nivou. Trenutna partnerska mreža obuhvata više od 220 sertifikovanih kompanija širom sveta. LS Retail rešenje je instalirano u više od 120 zemalja, u više od 3.700 kompanija sa 55.000 prodavnica.

O kompaniji Adacta:

Adacta Grupa, osnovana 1989. godine u Ljubljani, vodeći je regionalni Microsoft Dynamics partner i jedini QlikView partner. Kao zlatni Microsoft ERP i CRM partner, Adacta svoje znanje i iskustvo posvećuje razvoju i implementaciji poslovno-informacionih rešenja, kao i poslovnom savetovanju. Sa više od 350 talentovanih ljudi, kompanija obezbeđuje podršku za 400 regionalnih i internacionalnih klijenata. Svojim višegodišnjim iskustvom Adacta doprinosi unapređenju poslovanja svojih klijenata.