adata

ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, sa zadovoljstvom najavljuje da će na sajmu Computex Taipei 2019 (od 28. maja do 1. juna 2019. godine) u Izložbenom centru Nangang na štandu L0810 predstaviti svoje najnovije XPG gejmerske, potrošačke i industrijske proizvode. Sa sloganom „Game to the Xtreme” (Igranje do daske) ADATA-ini XPG gejmerski proizvodi imaće središnju ulogu na ovogodišnjem štandu.

Igranje do daske u Zoni XPG iskustva

Ove godine ADATA je osmislila poseban deo izložbenog prostora pod nazivom Zona XPG iskustva (XPG Experience Zone). Ova zona posvećena je igranju, a u okviru nje ADATA će pokazati najnoviju XPG (Xtreme Performance Gear) liniju proizvoda za igrače. Zonu XPG iskustva činiće impresivna struktura poznata kao XPG kugla za čiju je konstrukciju utrošeno 3000 sati, a sastoji se od tri stotine pojedinačnih delova. Među izloženim XPG proizvodima, između ostalog, biće izložene i nove slušalice za igrače, tastatura, podloga za miš i više različitih modela kućišta.

Slušalice XPG Precog
XPG Precog prve su gejmerske dual-driver slušalice na svetu. Osmišljene su tako da igračima pruže vrhunsko iskustvo zvuka uz izvanredni opseg frekventnog odziva za uverljiv i višeslojni zvuk. Ove slušalice nude tri načina rada (FPS, Virtual 7.1 Surround Sound i Music) radi optimiziranog zvuka u različitim primenama i tehnologiju uklanjanja buke iz okoline ENC (Environment Noise Cancellation) koja će pomoći igračima u jasnoj komunikaciji s članovima tima usprkos ambijentalnom šumu.

Tastatura XPG Summoner
Nudeći izbor između tri vrste prekidača Cherry MX (srebrni, crveni i plavi), tastatura XPG Summoner igračima pruža svestranost i dodirne povratne informacije za vrhunsko igranje. Za dodatnu udobnost tokom dugih igračkih sesija tastatura ima i ergonomski naslon za zglobove.

Podloge za miševe XPG Battleground
Načinjene od glatke tkanine CORDURA® otporne na ogrebotine i tečnost, posebno prostrane podloge za miševe XPG Battleground XL i Battleground Prime najbolje su platforme za vrhunsko igranje.

Kućište, sistem hlađenja i napajanje
Osim gejmerske periferije XPG će izložiti i svoje najnovije komponente namenjene korisnicima koji sami grade svoje prilagođene platforme. Među takvim delovima su kućišta XPG BattleCruiser i Invader s ARGB kontrolorima i magnetskim prednjim pločama koje se brzo skidaju radi lake montaže bez alata i održavanja. Na sajmu će biti predstavljeni i sistem za tekuće hlađenje XPG Levante s radijatorom širine 240 mm i dva ugrađena ARGB ventilatora, te napajanje XPG Core Reactor koji je usklađeno sa specifikacijom Intel2020 i nudi visoku učinkovitost konverzije do 92 %.

Ekskluzivni pregled nove igre Redout
Osim najnovijih XPG proizvoda, XPG je osigurao svetsku ekskluzivu i predstaviće posebnu verziju videoigre Redout izdavača 34BigThings popraćenu XPG kuglom. U Zoni XPG iskustva biće moguće isprobati ovu futurističku trku.

Krajnje brza, trajna i svestrana industrijska rješenja

ADATA će predstaviti svoju najnoviju ponudu industrijskih SLC, MLC i 3D NAND SSD-ova kao i memorijske kartice i memorijski modul DDR4 2666 koji može izdržati velike temperaturne raspone i spriečiti sulfuraciju. Ovi proizvodi proizvodi namenjeni  su za upotrebi u oblastima big data, prepoznavanja lica, nazora i automatizovane proizvodnje. Tako ADATA može ponuditi celovito rešenje uparivanjem rešenja za zaštitu podataka sa prilagođenim softverom. ADATA će predstaviti i svoju vlasničku tehnologiju A+SLC koja koristi prilagođeni NAND fleš firmware sa A+ algoritmom za sortiranje, kako bi dostigao SLC performanse, nudeći učinkovitost i uštedu u troškovima.

Uz ponudu SLC, MLC i 3D NAND SSD-ova velikog kapaciteta, ADATA će predstaviti nove jako brze PCIe proizvode za skladištenje podataka, uključujući M.2 2280 SSD IM2P33E8 i narednu generaciju memorijske kartice ICFP301 CFexpress Type B. Novi IM2P33E8 nudi brzine čitanja/pisanja do 3,4/2,2 GB u sekundi, omogućujući tako učinkovitu obradu velikih količina podataka. S druge strane, memorijska kartica ICFP301 namenjena je obradi 8K i 4K slika velike rezolucije. Usklađena je sa specifikacijama CFA i NVMe i karakterišu je  brzine prenosa do 1700/1200 MB, što je do četiri puta brže od standardnih SD i CFast kartica.

Naredna generacija skladištenja podataka  – munjevita brzina, velik kapacitet

Na sajmu će biti prikazani i spoljni SSD-ovi SE800, SE760 i SC680. SE800 je svojim kompaktnim dimenzijama i laganim gabaritima prilagođen za krajnju mobilnost. On takođe i lepo izgleda sa svojom precizno brušenom spoljnom površinom. No, najvažnije su njegove performanse i sposobnosti, a među njima su IP68 otpornost na vlagu i prašinu, te brzine pisanja/čitanja do 1000 MB/s. Sva tri SSD-a podržavaju interfejs USB-C za velike brzine prenosa i visoku kompatibilnost s raznim uređajima, do desktop računara do konzola.

Kad se radi o hard diskovima, ADATA će predstaviti svoj novi HD770G – jedinstveni hard disk koji je dizajnom namenjen igračima. Dizajn mu je avangardan i modernistički s atraktivnim živahnim RGB osvetljenjem kojim se izdvaja iz mase sličnih uređaja. Krasi ga i robusna troslojna konstrukcija kojom ovaj hard disk zadovoljava standard IP68, što znači da je otporan na vlagu, prašinu i udarce.

I na kraju, posetioci će moći videti ADATA-inu najnoviju memorijsku karticu velike izdržljivosti microSDXC/SDHC UHS-I U3 Class 10 savršenu za kamere u kabinama automobila, kućne nadzorne sisteme i druge primene koje iziskuju stalno snimanje. Ta memorijska kartica usklađena je s najnovijim standardom Application Performance Class 2 (A2), ali i podržava do 80 000 sati snimanja, otporna je na vlagu i udarce kao i rendgensko zračenje, statički elektricitet i ekstremne temperature.