ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, predstavio je danas DDR4 memorijski modul SPECTRIX D60G. DDR4 memorija XPG SPECTRIX D60G ima jedinstven dvostruki raspršivač RGB svetla koji daje najveću RGB površinu u konkurenciji svih memorijskih modula. Karakteriše ga i širok raspon frekvencija od 3200 do 4133 MHz, ali i podrška za Intel® XMP 2.0 radi lakog overklokovanja.

Više RGB osvetljenja po mm2

D60G nudi više RGB osvetljenja po mm2 od bilo kog drugog memorijskog modula na tržištu, a koje obuhvata otprilike 60% površine modula. U potpunosti otkriveni raspršivači svetla posebno su široki, a u kombinaciji sa višebojnim efektom njegovi korisnici će zaseniti konkurenciju. Jedinstven i avangardan stil ovog uređaja, a koji uključuje prepoznatljivi XPG dizajn svetla u obliku slova X s višeslojnom i posebno oblikovanom površinom inspiriranom dijamantom, sigurno će privlačiti poglede.

RGB osvetljenje koje možete programirati

Korisnici mogu prilagoditi svoja iskustva igranja RGB osvetljenjem koje se može programirati: mogu postaviti sopstvene šablone, podesiti brzinu pulsiranja, intenzitet svetla i druge parametre. Kontrolisanje osvetljenja je jednostavno uz pomoć RGB Sync aplikacije, a korisnici mogu upotrebiti i neki od programa za kontrolu osvetljenja koje nude veliki proizvođači matičnih ploča.

Stabilna, trajna i pouzdana

D60G je konstruiran od kvalitetnih čipova sa metalnog hladnjaka, koji nude sjajan integritet, pouzdanost i stabilnost signala, čime praktično produžuju viek trajanja memorijskog modula. Pored toga, prekonfigurisani Intel® XMP (Extreme Memory Profile) 2.0 profili omogućavaju brži overkloking, jer eliminišu potrebu za pojedinačnim podešavanjem parametara u BIOS-u.