Alcatel Idol4

U doba kada se naša svakodnevnica vrti oko mobilnih uređaja, Alcatel IDOL4 seriju – IDOL4 i IDOL4S – odlikuju dodatne opcije kao što su taster Boom Key i uređaj za virtuelnu realnost, koji su tu da od vašeg pametnog telefona naprave mnogo više! Pogledajte kako.

Taster Boom Key

Boom Key omogućava da aplikacije na vašem telefonu koristite na različite načine.

Boom za kameru: Pred vama je savršen prizor, ali nedovoljno vremena da otključate telefon i dođete do kamere? Iz standby moda, kliknite dvaput na Boom Key i napravite instant fotografiju. Dok držite prst na tasteru Boom Key, možete napravite niz fotografija odjednom, koje će se svideti vašim prijateljima na društvenim mrežama.

Boom za galeriju: Neka vas IDOL iznenadi! Ako se nalazite u foto galeriji i pritisnete taster  Boom Key, vaše fotografije biće ukomponovane tako da dobijete sjajan foto kolaž koji možete podeliti na društvenim mrežama.

Boom za video: Dodajte zabavne, brze efekte i zvuk svojim video snimcima tako što ćete pritisnuti taster Boom Key dok gledate video. Takođe, ako pritisnete Boom Key dok snimate, video će direktno biti emitovan.

Boom za muziku: Pomoću taster Boom Key možete unaprediti zvuk basa, volumen i jasnoću vaših omiljenih pesama. Boom Key je takođe odlična opcija prilikom gledanja filmova u zvučnik modu – jednostavno pritisnite Boom Key i dobićete sjajan zvuk.

 

Boom za pozive: Unapredite jasnoću i jačinu glasa za dolazne pozive.

 

 

Zakoračite u uzbudljiv svet virtuelne realnosti!

IDOL4 dolazi sa VR uređajem. Telefon se smesti u uređaj i tada možete uživati u potpuno novom svetu kroz ugao gledanja od 360 stepeni. Intuitivno i dosledno iskustvo je omogućeno zahvaljujući VR meniju koji prikuplja slike korisnika, video snimke i aplikacije. VR prodavnica aplikacija je takođe prisutna i nudi aplikacije visokog kvaliteta.

IDOL 4 vam omogućava da gledate koncert ili sportskom događaj, TV emisiju ili igre kao da ste stvarno na licu mesta. Posetite Maču Piču, ronite sa belim ajkulama ili vozite bolid Formule 1!

I to nije sve…

IDOL4 serija nudi podešavanja za interaktivne fotografije i zabavne selfije (Fyuse). Prednji i zadnji blic učiniće vaše slike oštrim i jasnim. Dva moćna zvučnika omogućiće vam zvučno iskustvo od 360°. Zvučnici takođe menjaju pravac zvuka u zavisnosti od toga kako je vaš uređaj okrenut. I na kraju, kao vrhunac svega navedenog, IDOL 4S ima AMOLED ekran koji je kristalno jasan u svim uslovima osvetljenja i iz svih uglova gledanja.

Cena i dostupnost

Maloprodajna cena telefona Idol4 sa VR uređajem iznosiće 42.999 rsd, a u maloprodaji će biti dostupni od 11. jula 2016.