e-trgovina

Ananas e-commerce je osvojio HotSpot nagradu za najbolji marketplace i najbolju digitalnu kampanju na ovogodišnjoj dodeli HotSpot eCommerce nagrada u organizaciji eCommerce Asocijacije Srbije. Ova nagrada se smatra jednom od najvažnijih u industriji e-trgovine u Srbiji i dodeljuje se kompanijama koje su imale značajan uticaj u ovoj oblasti.

Ananas e-commerce je uspeo da za samo jednu godinu izgradi prepoznatljiv brend i poverenje kod svojih partnera i kupaca. Oni su postali jedina platforma koja je rešila goruće probleme onlajn trgovine, kao što su relevantna ponuda, brza i sigurna dostava i različiti i pouzdani načini plaćanja. CEO Ananas e-commerce, Marko Carević, je izjavio da su njegova kompanija i dalje ambiciozni i da žele da budu lideri u svetu onlajn trgovine.

Osim nagrade za najbolji marketplace, Ananas e-commerce je osvojio i nagradu za najbolju digitalnu kampanju „Tržni centar a na netu“. Kreativni direktor, Slavoljub Stanković, je izjavio da su zahvalni svima koji su glasali za njihovu kampanju.

Ananas e-commerce će i u narednom periodu nastaviti da svojim inovativnim rešenjima nudi besprekorno korisničko iskustvo u svetu onlajn trgovine, ne samo u Srbiji već i u čitavom regionu. Takođe, ovom prilikom Marko Carević dodelio je priznanje Privrednoj komori Srbije za izuzetan doprinos razvoju e-trgovine u segmentu malih i srednjih preduzeća kroz kampanju “Kliknite sa kupcima” koju Ananas sprovodi u saradnji kompanijom mts, eCommerce Asocijacijom Srbije, a uz podršku Privredne komore Srbije.