ananas e.trgovina

Uz svečanu atmosferu u Skoplju, kompanija Ananas.rs, lider u oblasti domaćeg e-commerca, zvanično je proširila svoje poslovanje na tržište Severne Makedonije, lansiranjem ananas.mk. Ovo značajno širenje predstavlja prvi korak u regionalnoj ekspanziji kompanije, simbolizujući novu eru digitalne trgovine u regionu.

Ključni momenti svečanog otvaranja

Svečanost, održana u prestižnom ambijentu Skoplja, okupila je brojne važne ličnosti, uključujući Miroslava Miškovića, predsednika Delta Holdinga, kao i visoke predstavnike ove korporacije. Otvaranje Ananas.mk predstavlja krunu dosadašnjih napora Delta Holdinga, sa ciljem da se pruži izvanredno iskustvo onlajn kupovine klijentima širom regiona.

Nina Angelovska, direktorka za internacionalni razvoj, istakla je ambiciju Ananas.mk da postavi nove standarde u e-trgovini i pruži najbolje moguće iskustvo svojim kupcima i partnerima. Zahvalila se svim saradnicima koji su doprineli uspehu projekta od njegovih početaka.

Razvoj e-trgovine u Makedoniji

Denis Ampov, Country Manager kompanije Ananas.mk, naglasio je trud i posvećenost tima koji je omogućio lansiranje platforme. Izrazio je uverenje da će Ananas.mk postati ključni igrač u oblasti onlajn trgovine i doprineti razvoju digitalne ekonomije, zaposlenosti i privrede u Makedoniji.

Marko Carević, CEO Ananas e-commerce, podvukao je impresivne rezultate ostvarene u Srbiji, sa ciljem da se isti ti uspesi repliciraju i u Makedoniji. Naglasio je da je Ananas.mk više od konkurencije – on je simbol modernog pristupa e-trgovini.

Novi standardi i vizija budućnosti

Lansiranje Ananas.mk nije samo korak napred za kompaniju, već i za celokupno tržište e-commerca u Severnoj Makedoniji. Ananas se posvećuje stvaranju uspešnih poslovnih prilika za partnere i korisnike, nudeći visokokvalitetne proizvode i usluge. Ovaj potez potvrđuje predanost kompanije prema inovacijama i liderstvu u digitalnoj trgovini.

Ananas.mk predstavlja važan faktor u jačanju lokalne privrede, postavljajući najviše standarde u e-commerce sektoru. Inicijativa će ne samo unaprediti iskustvo kupovine, već će i omogućiti bolji pristup kvalitetnim proizvodima i uslugama za potrošače širom regiona.

Budućnost e-trgovine u regionu

Otvaranje Ananas.mk označava početak nove ere digitalne trgovine u Severnoj Makedoniji. Kroz ovaj korak, Ananas.rs potvrđuje svoju ulogu kao predvodnika u e-commerce industriji, ne samo u Srbiji već i u širem regionu. Sa ovom inicijativom, Ananas.rs ne samo da proširuje svoje tržište, već i doprinosi ekonomskom rastu i razvoju digitalne infrastrukture u regionu. Ova ekspanzija predstavlja ključni momenat u istoriji kompanije, ali i celokupne industrije e-trgovine na Balkanu.