Mnoštvo noviteta, ali i oprobanih uređaja naći će se od četvrtka do nedelje na Ce&Ha sajmu, a pod svodovima hala 1 i 1a Beogradskog sajma važno mesto zauzeće i BenQ štand. U duhu sajma računara, elektronike i kućnih aparata BenQ štandom će dominirati gejmerski monitori na kojima veštine demonstriraju brojni iskusni igrači širom sveta. Veliku pažnju svakako će privući BenQ RL2755, prvi monitor za igranje na konzolama sa dijagonalom ekrana od 27 inča. Ovaj monitor je dizajniran za najbolji doživljaj igranja na konzolama i PC-u, a odlikuje ga neprimetno kašnjenje ulaza i najbolji prikaz slike.

benq-XR3501

Na štandu će se naći i njegov “mlađi brat” BenQ RL2455 sa dijagonalom ekrana od 24 inča, ali i brojnim poboljšanjima, poput Black eQualizer, RTS Mode, Display Mode i Smart Scaling, koja sliku, a samim tim i osećaj igre, podižu na najviši nivo. Vrhunsku XL seriju predvodi model XL2720Z koji donosi eksplozivno uzbuđenje brzih igara na ekranu od 27 inča. Ovaj monitor je opremljen najnovijom tehnologijom smanjivanje zamagljenja u pokretima i niskom emisijom plavog svetla koji garantuju udobnu višečasovnu zabavu bez zamaranja očiju. Na Ce&Ha sajmu naći će se i BenQ XL2430T, monitor napravljen za savršene gejmerske pokrete, brzo igranje, preciznu kontrolu, a istovremeno ugodan za oči.  S druge strane, Benq XL2411 na ekranu od 24 inča donosi savršeno uzbuđenja i zabavu u prvom licu, sa perfektnim kretanjem, u šta se mogu uveriti svi koji dođu na BenQ štand.

 

Sasvim drugačije iskustvo kućne zabave na Ce&Ha sajam donosi BenQ W7500 projektor. Ovaj uređaj je dizajniran da ponudi najbolje 3D iskustvo kućnog bioskopa, a opremljen je i sa DLP Link za isporučivanje ultra uglađene slike pune HD rezolucije od 1080p, za oba oka i bez mešanja signala. To znači da sa njim ne morate da nosite 3D naočare, što pojednostavljuje zabavu kućnog bioskopa. Projektor je u stanju da reprodukuje 3D filmove sa Blu-ray DVD plejera, direktan prenos sportova preko kablovske ili satelitske televizije i 3D video igre sa PS3 direktno bez dodatne konfiguracije.