BenQ predstavlja ST550K – briljantan novi dodatak svojoj liniji uređaja za digitalno oglašavanje.

Osmišljen da bi pomogao firmama da komuniciraju sa svojim kupcima na jednostavniji i pametniji način, ST550K spaja širok spektar mogućnosti u jedno rešenje koje znatno poboljšava doživljaj u prodavnici. Elegantno dizajniran uređaj vrlo tankog okvira donosi 4K2K ultra HD rezoluciju, softver za kreiranje i upravljanje sadržajima X-Sign, program za upravljanje s više uređaja MDA (Multiple Display Administrator) te prilagođeni operativni sistem Android™ koji omogućava reprodukciju sa USB-a, povezivanje putem MHL interfejsa (Mobile High-Definition Link) kao i bežični prikaz preko BenQove mobilne aplikacije QCast, čime se uklanja potreba za dodatnim programima za reprodukciju. Ovaj 55“ pametni ekran za oglašavanje je sve što vam treba za prikazivanje i upravljanje digitalnim oglasima u maloprodaji, restoranima ili korporativnim okruženjima.

“U današnjem svetu dominantna je potreba za dinamičkom interakcijom i angažovanjem korisnika. Za tržišne marke, uključujući i nas same, izgradnja personalizovanog korisničkog doživljaja važnija je nego ikad,” kaže Peter Huang, generalni direktor BenQ Technology Product Centera. “Sistem za digitalno oglašavanje ST550K osmišljen je posebno da pomogne malim firmama da stvore strategiju angažovanja kupaca u prodavnici na najjednostavniji i najinteligentniji način, poboljša doživljaj u prodavnici i stvori nove poslovne prilike. Smatrajte ga jedinstvenim integrisanim rešenjem za sve probleme koje donosi integracija digitalne tehnologije.”

 

Glavne osobine ssistema za pametno oglašavanje ST550K:

 

Elegantan i tanak dizajn

Uske ivice i tanka forma uređaja ST550K zaslužni su za elegantan izgled koji se uklapa u svako maloprodajno okruženje, bez obzira da li se radi o trendseterskom kafiću ili sofisticiranom butiku.

 

4K2K Ultra HD rezolucija koja impresionira i najoštrije oko

Ultra HD rezolucija 4K2K (3840×2160) je najviši, danas dostupan, standard za prikaz. ST550K prikazuje i najsitnije detalje na slici kako bi ostavio najbolji dojam, a u odnosu na 1080p Full HD zaslone nudi četiri puta veću površinu za prikaz informacija.

Softver za stvaranje i upravljanje sadržajima X-Sign

Aplikacija X-Sign pomaže firmama da uređuju, prilagode, upravljaju i prikažu sve vrste digitalnog sadržaja potpuno samostalno – od najnovijih prodajnih informacija pa do zadivljujućih kataloga proizvoda ili jelovnika. Aplikacija je jednostavna i intuitivna za korišćenje, čak i početnicima.

  • Trenutni doživljaj „uključi-i-radi“ s ugrađenom aplikacijom za prikaz sadržaja X-Sign
  • Više od 30 prilagođenih predložaka za stvaranje i uređivanje sadržaja bez muke
  • Ugrađena daljinska kontrola omogućava upravljanje uređajem iz daljine
Benq panel za digitalno oglašavanje
Benq panel za digitalno oglašavanje

Prilagođeni operativni sistem AndroidTM OS

Android OS ugrađen u ST550K dolazi s korisnim aplikacijama za prikaz sadržaja, od WPS Officea do web browsera i multimedijalnog plejera. S različitim mogućnostima za prikaz digitalnih sadržaja u prodavnici, nema potrebe za instalacijom dodatnih programa:

  • USB reprodukcija omogućava prikaz multimedijalnih datoteka direktno s USB memorija, bez potrebe za povezivanjem s računarom i komplikovanja s kablovima
  • MHL interfejs omogućava besprekorni prikaz sadržaja s pametnih uređaja opremljenih MHL-om
  • Bežični prikaz putem QCasta * omogućava prikaz istovetnog digitalnog sadržaja s računara ili pametnih uređaja na veliki ekran

Ova zaštićena platforma omogućava potpunu kontrolu nad uređajem ST550K, osiguravajući odgovarajuće korištenje ekrana tako što sprečava preuzimanje i upotrebu neovlaštenih programa i smanjuje neočekivane zastoje u radu ili kvarove.

 

Softver za upravljanje MDA

MDA vam pomaže da istovremeno upravljate s više uređaja ST550K spojenih na lokalnu mrežu. Pored izuzetne praktičnosti, ova aplikacija nudi i druge mogućnosti poput integracije sa centralnih nadzorom i mogućnost jednostavnog isključivanja ekrana koji se ne koriste, čime se ostvaruju značajne energetske uštede.

Aplikacija WPS Office

Jedan od najpopularnijih kancelarijskih paketa za Windows, WPS Office omogućava otvaranje praktično bilo koje datoteke, uključujući PDF dokumente te dokumente kreirane u Microsoftovom Wordu, PowerPointu ili Excelu.

Aplikacija Easy Setting

Sve je jednostavnije ako koristite rešenja u oblaku. Ova aplikacija omogućava prikaz digitalnih sadržaja na odabrane ekrane direktno s firminog servera za spremanje u oblaku.