Benq panel za digitalno oglašavanje

BenQ, globalno priznati inovator u domenu digitalnog životnog stila i predvodnik u profesionalnim monitorima za igranje, objavio je da proširuje svoje pokroviteljstvo globalno dominantnog profesionalnog tima igrača Evil Geniuses za 2015. Ovo saopštenje nadovezuje se na čvrsto partnerstvo između dve revolucionarne snage u profesionalnom takmičarskom igranju – s jedne strane organizacije koju je The New York Times nazvao “Yankeesima profesionalnog gaminga”, a s druge vrhunskog dizajnera i proizvođača monitora za takmičarsko igranje na PC-ju i konzolama, namenjenih najzahtevnijim igračima. BenQ je takođe zadovoljan što može da obaviti nova sponzorstva vrhunske organizacije iz sveta e-sporta – Cloud9, kao i Flash Wolvesa, nove tajvanske zvezde u globalnom svetu e-sporta.

benq-XR3501

Sva tri partnerstva učvršćuju BenQovu predanost razvoju tehnologija za dinamičnu globalnu zajednicu takmičarskog igranja.

 

“Naša partnerstva s organizacijama Evil Geniuses, Cloud9 i Flash Wolves inspiracija su BenQu u našoj težnji za pružanjem nenadmašnih performansi u profesionalnim monitorima za igranje za e-sport i zacementirala su našu, obostrano korisnu, povezanost s zajednicom igrača” izjavio je Conway Lee, predsednik tvrtke BenQ Corporation.  “Iskreno verujemo da je uska suradnja s profesionalnim igračima najbolji način da optimizujemo svaki aspekt naše divizije za igranje. BenQ će nastaviti svoju predanost izvrsnosti, razvijanjem sofisticiranih karakteristika namenjenih najozbiljnijim igračima. “

 

Evil Geniuses su uzbuđeni ovom prilikom da nastave igranje i pobede s BenQovim monitorima na svojoj strani.

 

“Evil Geniuses su puni entuzijazma zbog nastavka naše saradnje s BenQom,” kaže Kelby May, VP of Accounts and Talent u kompaniji GoodGame. “Izabrali smo partnere koji su takođe na vrhu u svojoj branši, a postoje i drugi razlozi zbog kojih sve više turnira i timova iz sveta e-sporta biraju BenQ umesto drugih proizvođača. Prošle godine smo sarađivali s njihovim inženjerima i našim profesionalnim borbenim igračima Justinom Wongom and PR Balrogom na razvoju prvog LCD monitora koji može da zadovoljiti rigorozne standarde turnira borbenih igara. Nadamo se da ćemo nastaviti partnerstvo na sličnim projektima kako bismo industriji dali dodatni zamah prema napred.

 

“O svog osnivanja 1999., Evil Geniuses su zaslužili mesto jedne od najuspešnijih profesionalnih organizacija u e-sportu na svetu, pobeđujući na gotovo svim važnijim takmičenjima. Tokom godina, ovaj tim koji potiče iz Severne Amerike, brojao je među svojim članovima neke od najuspešnijih i najuticajnijih osoba iz sveta profesionalnog igranja — imena kao što su Clinton “Fear” Loomis, Justin “JWong” Wong, ili Lee “Jaedong” Jae Dong. Pobednički niz privukao je mnoštvo međunarodnih brendova kao što su Monster Energy, T-Mobile i Papa John’s.

 

BenQ je također zadovoljan što se kompanijskoj rastućoj porodici sponzorisanih međunarodnih timova iz e-sporta pridružuje još jedna severnoamerička organizacija – Cloud9. Od svog osnivanja 2012. Cloud9 se brzo probio kroz redove profesionalnih organizacija igrača. Danas se može pohvaliti timovima čiji su članovi neka od vodećih imena u takmičarskom igranju. Cloud9 je nizao nebrojena prva mesta na turnirima u gotovo svim kategorijama, uključujući naslove kao što su League of Legends, DOTA 2, Heroes of the Storm, Counter-Strike: GO, Hearthstone, Smite i Smash Brothers, zaslužujući pritom ugled jednog od najprepoznatljivijih i najuglednijih brendova u e-sportu na svetu.

 

“BenQ je prepoznao potrebu da podrži najbolje profesionalne igrače,” kaže Jack Etienne, generalni direktor i vlasnik organizacije Cloud9. “Zaista je sjajno sarađivati s njima i jedva čekamo da opremimo naše igrače njihovim monitorima.”

 

Kao i u slučaju organizacija Evil Geniuses i Cloud9, BenQovi partneri Flash Wolves zadobili su međunarodni ugled, u ovom slučaju kao jedan od tajvanskih timova iz sveta e-sporta koji najviše obećava. Flash Wolves su zacementirali svoju reputaciju pobedom u takmičenju u igri League of Legends na turniru Intel Extreme Masters Taipei, što im je osiguralo ulazak u globalno finale devete sezone Intel Extreme Mastersa.

 

BenQ Gaming će i dalje predano služiti globalnu zajednicu igrača stvaranjem profesionalnih monitora za igranje s nenadmašenim kvalitetom i performansama. BenQ veruje da uspeh na ovom polju ne bi bio moguć bez saradnje i podrške koju uživa od strane svih igrača, uključujući i one sa samog vrha. Informacije koje dobijamo od ove zajednice pomogle su nam da stvorimo cenjene proizvode kao što su serije monitora za igranje XL i RL – službene takmičarske monitore na brojnim vrhunskim turnirima.

 

Želimo sve najbolje organizacijama Evil Geniuses, Cloud9 i Flash Wolves u 2015. i radujemo se što ćemo biti njihov monitor izbora u još jednoj pobedničkoj sezoni.