haker-programiranje

Imate još samo nedelju dana da se prijavite za treći ciklus SoftUni  besplatnog kursa programiranja u Srbiji. Kurs Uvod u Java programiranje počinje 21. januara 2023. godine, a sve zainteresovane osobe mogu se besplatno i bez skrivenih troškova i rizika prijaviti do 18. januara.

Kurs traje dva meseca i završava se opcionim ispitom, koji omogućava nastavak edukacije u okviru SoftUni programa. Besplatan kurs Uvod u Java programiranje pruža osnovne veštine programiranja u Javi, kao i u drugim programskim jezicima, potrebne za početak uspešne karijere programera.

SoftUni je 2013. godine osnovana u Bugarskoj kao projekat za edukaciju i stvaranje softverskih developera. Osnivači su bili sami softverski inženjeri koji su tačno znali kakve su potrebe poslodavaca i kakvi programi, obuke i prakse su potrebni polaznicima. U 2019. godini, SoftUni je počeo sa širenjem svog poslovnog modela u druge zemlje, a 2021. godine je pokrenula SoftUni Global inicijativu koja ima za cilj da pruži kvalitetan sadržaj za učenje programiranja sa bilo kog mesta u svetu.

Napomena: Završni ispit se plaća, ali polaznici nisu u obavezi da ga polažu posle kursa. Ukoliko želite da nastavite školovanje po SoftUni programu, potrebno je položiti ispit.