programiranje

SoftUni, vodeća obrazovna institucija za programiranje u regionu, najavljuje novi ciklus besplatnih kurseva programiranja koji će započeti 24. juna. Svi zainteresovani polaznici imaju mogućnost da se prijave do 21.6.2023. i započnu svoje putovanje ka uspešnoj karijeri u programiranju.

Kurs koji se nudi kao uvod je “Uvod u Java programiranje“. Ovaj kurs je namenjen potpunim početnicima i traje dva meseca. Cilj kursa je da polaznike efikasno uvede u svet programiranja i pripremi ih za naprednija znanja i tehnike. Ono što ovaj kurs čini posebnim je činjenica da je potpuno besplatan, kako prilikom upisa, tako i tokom pohađanja kursa. SoftUni je odlučio da pruži podršku polaznicima i omogući im da steknu osnovna znanja bez ikakvih finansijskih troškova.

SoftUni se ističe svojim jedinstvenim pristupom učenju programiranja. Kroz koncept “učenja kroz rad”, polaznici imaju priliku da steknu praktično iskustvo i znanje o najtraženijim i najsavremenijim tehnologijama. Ova metoda omogućava studentima da primene svoje teorijsko znanje u praksi, što im pomaže da razumeju i usvoje gradivo na mnogo efikasniji način.

Jedan od mentora u SoftUni-ju, Dušan Šijačić, ističe osnovnu ideju obrazovne institucije: “Naš cilj je da od potpunog početnika napravimo uspešnog programera koji će biti spreman da se upusti u izazove tržišta rada. Kroz naš program, polaznici mogu se maksimalno fokusirati na određenu temu, jer smo kurseve organizovali po oblastima.”

Prijave za kurs “Uvod u Java programiranje” su i dalje otvorene, a zainteresovani polaznici mogu pronaći više informacija o kursu i popuniti prijavni formular na zvaničnoj SoftUni-jevoj veb stranici. Link ka prijavnom formularu je https://www.softuni.rs/course/kurs-uvod-u-java-programiranje/.

SoftUni je prepoznat kao jedna od najrenomiranijih obrazovnih institucija za programiranje u regionu. Nudi širok spektar kurseva koji pokrivaju različite oblasti programiranja. Pored toga, SoftUni pruža podršku polaznicima kroz čitav proces učenja, omogućavajući im pristup iskusnim mentorima i instruktorima koji su tu da pomognu u savladavanju gradiva i reše sve nedoumice.

Učenje programiranja postaje sve važnije u savremenom svetu. Potražnja za programerima raste iz dana u dan, a SoftUni pruža izvanrednu priliku za sticanje znanja i veština koje su potrebne za uspešnu karijeru u ovom polju. Pored toga, besplatan kurs kao što je “Uvod u Java programiranje” pruža mogućnost svima da započnu svoje programersko putovanje bez ikakvih finansijskih prepreka.

Ne propustite priliku da se prijavite za besplatan kurs programiranja u SoftUni-ju do 21.6.2023. i otvorite vrata ka uzbudljivoj i perspektivnoj karijeri u programiranju. Za više informacija i prijavu, posetite njihovu zvaničnu veb stranicu i iskoristite ovu jedinstvenu priliku za ulazak u svet programiranja.