Free Sophos XG Firewall Home Ediion

Sophos Free Home Use XG Firewall je potpuno opremljenena softverska verzija Sophos XG firewall-a. Dostupna je bez ikakvih troškova za kućne korisnike. Sadrži potpunu zaštitu kućne mreže, uključujući anti-malver, web zaštitu i URL filtriranje, kontrolu aplikacija, IPS, oblikovanje saobraćaja, VPN, izveštavanje i nadzor, i još mnogo toga.

NAPOMENA: Sophos XG Free Home Use firewall sadrži svoj sopstveni operativni sistem i „pretabaće” sve podatke na Vašem računaru tokom instalacionog procesa. Zbog toga Vam je potreban izdvojen, namenski računar koji ćete promeniti u potpuno funkcionalan sigurnosni uređaj. Iskoristite rezervni računar koji imate za ovu svrhu!

Features

– Povećajte Vaš Internet Bandwidth (propusni opseg) – Možete lako koristiti oblikovanje saobraćaja da biste postavili prioritet saobraćaju aplikacija preko internet konekcije i čak se pretplatiti na više IPS veza kako biste dobili veću propusnost ili fleksibilnost u slučaju prekida sa jednim od njih.
– Praćenje i kontrola web pretrage članova porodice – Koristeći web filtriranje možete zaustaviti nepouzdane i zaražene sajtove da inficiraju Vaš računa sa virusima i spyware-ima, možete držati Vašu decu podalje od loših sajtova i na kraju dobiti potpunu informaciju o aktivnostima u Vašem domu. Možete čak i postaviti raspored pristupa ili kvote korišćenja za članove porodice koji možda troše previše vremena na mreži.
– Pristupite kućnoj mreži sa bilo kog mesta – Koristeći VPN dobijate daljinski pristup Vašoj mreži sa bilo kog mesta u svetu.
– Stop Virusima – Dualne AV mašine za skeniranje, zaustavljaju viruse u procesima preuzimanja fajlova, email prilozima i ugrađenim u web stranice. Sophos ih zaustavlja na samom gateway-u, pre nego što i pokušaju da zaraze Vaš računar.
– I još mnogo toga…

Šta Vam je potrebno

  • – Intel kompatibilan računar sa dual mrežnim interfejsom. (Svaki postojeći OS ili fajlovi na računaru, biće overwritten prilikom instalacije XG Firewall kućne edicije)
    – Home Edition je ograničen na 4 core i 6 GB RAM-a. Računar može imati i više od ovog, ali XG Firewall Home Edition neće to koristiti.
  • Za više informacija, posetite SOPHOS sajt.