Tokom „Webiz“ edukacije u Subotici, Fondacija „Registar nacionalnog internet domena Srbije“ (RNIDS) 6. novembra organizuje besplatnu „Pitajte.rs“ radionicu o svemu bitnom za nastup na Internetu, kroz konsultacije uživo sa internet profesionalcima i uz onlajn pitanja publike.

Program je namenjen vlasnicima malih i srednjih preduzeća, preduzetnicima i pojedincima iz Subotice i okoline, koji žele da unaprede svoja znanja u oblastima prava, razvoja poslovanja, brendinga, internet marketinga i kreiranja sadržaja i srodnih tema vezanih za nastup na Internetu.

Učešće je besplatno a svi zainteresovani se mogu prijaviti na sajtu www.pitajte.rs najkasnije do 4. novembra u 12.00. Posle kratkog uvoda, učesnici će odgovarati na pitanja publike, a pitanja mogu da se postave i preko sajta www.pitajte.rs i na Tviteru, sa heštegom #pitajters.

RNIDS
RNIDS

Teme radionice su:
– Internet za preduzetnike
– Brend i identitet
– Sadržaj i (content) marketing

Internet profesionalci koji će direktno savetovati i odgovarati na pitanja iz publike i onlajn su: Žarko Ptiček (Ptiček), Vojislav Rodić (Inet), Predrag Milićević (RNIDS), Ivan Ćosić (Plain&Hill), Lazar Bošković (AgitPROP) i Aleksandar Radukin (Homepage).

Najaktivnije posetioce koji budu u hotelu „Galleria“ (Mateje Korvina 17, Subotici), 6. novembra od 10.00-14.00, očekuju, pored stručnih odgovora na njihova pitanja, i prigodni pokloni od RNIDS-a.