realme C53

Realme, brend pametnih telefona koji beleži najbrži rast na svetskom tržištu, pripremio je izvanredne Black Friday ponude koje su dostupne od 17. novembra. Ovlašćeni partneri poput Tehnomanije, Gigatrona, Tehnomedie i drugih učestvuju u ovoj specijalnoj ponudi koja pruža idealnu priliku za sve ljubitelje tehnologije da iskuse sve mogućnosti realme uređaja uz značajne uštede do kraja meseca.

Realme C53: Brzina i Efikasnost

Realme C53 donosi sveobuhvatno iskustvo korišćenja pametnog telefona sa 6+6GB dinamičke RAM memorije i impresivnih 128GB ROM-a. Opremljen 50MP AI kamerom, ovaj model se ističe i svojim laganim kućištem debljine svega 7,49mm. Ono što ga čini posebnim jeste 33W SUPERVOOC punjenje, prvo u svom segmentu, omogućavajući korisnicima da svoj telefon napune do 50% za samo 31 minutu. Od 17. novembra, realme C53 je dostupan po specijalnoj Black Friday ceni od 16.999 RSD kod zvaničnih prodajnih partnera.

Realme C55: Elegancija i Snaga Kamere

Elegantan i moćan, realme C55 se ističe kao prvi pametni telefon u svom segmentu sa 64MP kamerom. Opremljen sa 8MP selfi kamerom i 2MP crno-belom sočivom, C55 pruža impresivno iskustvo fotografisanja. Sa do 16GB dinamičke RAM memorije i do 256GB ROM-a, podržava proširenje memorije do 1TB za dugotrajno korisničko iskustvo. Helio G88 čipset i osmojezgarni procesor obezbeđuju brzinu i performanse. Androidova prva Mini Kapsula prilagođava se ekranu i obavija izrez za kameru, pružajući korisnicima praktične notifikacije za svakodnevne aktivnosti. Realme C55 je dostupan po specijalnoj Black Friday preporučenoj ceni od 19.999 RSD kod svih zvaničnih prodajnih partnera.

Realme C51: Impresivan i Pristupačan

Realme C51 je impresivan i pristupačan model sa 4+4GB dinamičke RAM memorije i 128GB ROM-a. Sa podrškom za dve Nano SIM kartice i 1 MicroSD karticu istovremeno, korisnici mogu proširiti skladište do čak 2TB. Kamera od 50MP sa otvorom blende f/1.8 i 5P sočivom omogućava HD fotografije, dok je selfi kamera od 5MP tu za sjajne autoportrete. Sa 33W SUPERVOOC punjenjem i baterijom od 5000 mAh-a, telefon se može napuniti do 50% za samo 28 minuta. Realme C51 je dostupan po specijalnoj Black Friday preporučenoj ceni od 14.999 RSD kod svih zvaničnih prodajnih partnera.

Zaključak

Realme je još jednom potvrdio svoju poziciju kao lider u inovacijama na tržištu pametnih telefona. Black Friday ponude pružaju priliku svim ljubiteljima tehnologije da stignu do vrhunskih uređaja po izuzetno povoljnim cenama. Ove ponude traju do kraja meseca, stoga požurite i iskoristite priliku da unapredite svoje pametno iskustvo sa realme pametnim telefonima.