Vrhunski uređaji Blackberry Classic, Blackberry Leap i Blackberry Passport vizuelno unapređeni

Kompanija BlackBerry, kao globalni lider u mobilnim komunikacijama, poznata je po tome što nastoji da izađe u susret potrebama korisnika za modernim i inovativnim sredstvom mobilnih komunikacijama, uz istovremeno zadovoljavanje kriterijuma najviših performansi i vrhunskog kvaliteta. Kako bi svojim vernim korisnicima upotpunili iskustvo i vizuelno unapredili vrhunske karakteristike uređaja iz svog portofolija, uređaji BlackBerry Passport, BlackBerry Classic i BlackBerry Leap lansirani su i u tri nove boje.

blackberry

BlackBerry Classic predstavlja kombinaciju prepoznatljivog QWERTY dizajna i visokih performansi BlackBerry 10 u cilju obezbeđivanja najviših standarda produktivnosti, komunikacije i kolaboracije. Osim u klasičnoj crnoj boji, ovaj uređaj se može naći u beloj i plavoj boji.

Uređaj BlackBerry Leap, koji je lansiran početkom godine, od juna je dostupan u Evropi i u beloj boji. Ovaj uređaj je modernog i elegantnog dizajna sa posebnim naglaskom na HD all-touch ekranu od 5 inča.

Impresivan dizajn uređaja Blackberry Passport već na prvi pogled odaje utisak prestiža i inovativnosti, dok jedinstvena forma BlackBerry Passport-a i visoke performanse, svrstavaju ovaj uređaj u sam vrh savremenih pametnih telefona. Tome u prilog i činjenica da je ovaj uređaj osvojio nagradu “Najbolji od najboljih” u kategoriji za vrhunski inovativni dizajn proizvoda na elitnom takmičenju Red Dot koje se održava u Esenu u Nemačkoj. Može se nabaviti u crnoj, beloj i crvenoj boji.