BlackBerry® KEY2 pametan telefon je nedavno proglašen pobednikom ovogodišnje „iF DESIGN AWARD”, svetski priznate nagrade, a sada TCL Communication predstavlja potpuno novu verziju nagrađivanog BlackBerry® KEY2 na kongresu MWC 2019, ekskluzivi BlackBerry® KEY2 Red Edition.

Uz kultnu BlackBerry® fizičku tastaturu, koja je opremljena najboljim sigurnosnim i privatnim sistemima, BlackBerry® Limited, ova osvežena varijanta BlackBerry® pametnog telefona dopunjuje BlackBerry® KEY2 novim uzbudljivim dizajnom koji je inspirisan vrhunskom preciznošću i performansama.

Ovaj najnoviji dodatak TCL-ovom asortimanu BlackBerry brenda pametnih telefona dolazi u dubokom crvenom aluminijumskom okviru serije 7, sa crnim akcentovanim detaljima koji pokrivaju teksturirana leđa i tastere, što pomaže da se stvori jedan od najjedinstvenijih pametnih telefona koji su danas dostupni.

„Mi uvek cenimo priliku da ponudimo nešto novo klijentima koji traže ekskluzivnu varijantu uređaja – zbog čega smo ponudili BlackBerry® KEY ONE Black Edition – a sada možemo da ponudimo novi BlackBerri KEY2 Red Edition,  koji donosi nove opcije u odnosu na nagrađivani BlackBerry® KEY ONE pametan telefon.”, rekao je Fransoa Mahieu, generalni direktor za BlackBerry Mobile u kompaniji TCL Communication.

„Sa unapređenim dizajnom i većom memorijom, BlackBerri KEY2 Red Edition pametni telefon u ograničenoj seriji, nudi prepoznatljivo iskustvo, ističući pouzdanost, produktivnost i sigurnost”. U današnjem povezanom svetu, ljudima su potrebni uređaji koji im donose sigurnost i privatnost podataka”, rekao je Alek Turber, viši potpredsednik i GM mobilnih rešenja u kompaniji BlackBerry.

„Sa ojačanim Android operativnim sistemom i softverom koji vas upozorava kada aplikacije pristupaju vašim podacima, BlackBerry KEY2 Red Edition je stilska radna mašina, napravljena prema najvišim standardima sigurnosti.” Pokreće je Android ™ i uključuje podršku za popularne funkcije kao što su Google ™ Lens i Google Pay™, a dolazi sa nedavno predstavljenim Google ™ Assistant profilom u tasteru za pogodnost.

Pomoću profila na Google Assistant tasteru, sada je lakše nego ikada upravljati zadacima, planirati dan, obavljati telefonske pozive, slati poruke ili kontrolisati kućne IoT uređaje. Takođe, poseduje i dvostruku zadnju kameru i popularni Speed Key, sadrži i dodatne performanse sa 6GB memorije i 128GB za skladištenje. Ograničeno Red Edition izdanje će se takođe lansirati sa Hub + softverom koji uključuje novu Akcionu traku koja se dodaje na dno Hub + aplikacija – poboljšavajući ergonomiju tako što korisnicima pruža brz pristup osnovnim funkcijama kao što su pretraživanje, sortiranje i sređivanje.

Produktivni paket je takođe dobio i UX update koji daje moderniji i stilizovaniji izgled i BlackBerry® Hub-u i BlackBerry® kalendaru. BlackBerry® KEY2 Red Edition će biti dostupan na odabranim tržištima širom Severne Amerike, Evrope, Bliskog Istoka i Azije, počevši od 699 £ / 749 USD / 779 €, a takođe će uključivati i specijalni set crvenih BlackBerry brendiranih slušalica.

Takođe, počevši od danas, BlackBerry KEY2 Red Edition je dostupan u pretpriodaji širom Evrope u zvaničnoj BlackBerry Mobile online prodavnici. Da biste videli sve najnovije mobilne uređaje iz TCL Communication – uključujući BlackBerry KEY2 Red Edition – tokom MWC 2019, posetite naš štand na Fira Gran Via, hala 3, štand 3D11.