Agencija za kućnu zdravstvenu negu, CarePartners, odlučila se za CellTrack-ovo softversko rešenje VisitManager, koje funkcioniše na BlackBerry 10 pametnim uređajima i kojim se upravlja putem BlackBerry platforme BES12.

CarePartners je agencija koja pruža usluge kućne zdravstvene nege, među kojima personalizovane usluge podrške lečenju, servise rehabilitacije i nege za preko 70.000 obolelih pacijenata svake godine. Agencija CarePartners od sada koristi BlackBerry 10 pametne telefone na kojima je instaliran CellTrack-ov VisitManager, koji omogućava efikasno upravljanje sistemom zdravstvene zaštite za kompletnu mobilnu mrežu ove organizacije koja broji preko 4.000 zaposlenih.

Softversko rešenje VisitManager omogućava zaposlenima u agenciji CarePartners siguran pristup informacijama o korisnicima zdravstvene zaštite direktno preko svojih BlackBerry 10 pametnih telefona. Korišćenjem aplikacije VisitManager, moguće je ažurirati podatke o pacijentima u realnom vremenu i na taj način povećati produktivnost zaposlenih, jer na efikasniji način upravljaju svojim obavezama i rasporedom tokom dana. Ovo rešenje pruža i uslugu sigurnog i bezbednog komuniciranja između zaposlenih, kao i prema eksternim licima.

BlackBerry Classic
BlackBerry Classic

Već od samog početka primene ovog softverskog rešenja, agencija CarePartners je uočila značajna poboljšanja u upravljanju sistemom pružanja zdravstvene zaštite. Dnevni rasporedi se planiraju na funkcionalniji način, što je dovelo do povećanja efikasnosti i broja poseta koje se obave tokom dana. Takođe, primećeno je drastično smanjenje propuštenih poseta pacijenata. Pristup celokupnom sistemu podataka o pacijentima u realnom vremenu omogućio je ovoj organizaciji unapređenje postojećih i pokretanje novih vrsta zdravstvenih usluga. Uz platformu BES12, postignut je visok nivo kontrole i zaštite podataka o pacijentima kojima se svakodnevno pristupa sa različitih uređaja i lokacija.