BIZIT

BIZIT po prvi put organizuje panel ambasadora sa temom „Kako se zaštiti od hakerskih napada?“ Ambasadori Rusije, Izraela, Turske, Velike Britanije, Švajcarske, obećavaju zanimljiv dijalog, a moderator panela, Vladimir Radunović, direktor o e-diplomatije i cybersecurity programa u DiploFondaciji, svojom ekspertizom će omogućiti svim učesnicima konferencije da dobiju potpun uvid u najnovije trendove koje pojedine države primenjuju radi zaštite, kako državnih podataka, tako i privrednih, i ličnih podataka građana. Imate dovoljno vremena da pripremite vaša pitanja za ovu oblast i aktivno učestvujete u panelu o sve ozbiljnijim syber security zahtevima današnjice i budućnosti.

Da li ste za totalnu slobodu interneta, ili smatrate da autorska prava na internetu nisu dovoljno zaštićena? Očekujemo odličnu raspravu na panelu „Slobodan internet vs. zaštita autorskih prava“, jer su naši gosti renomirani muzičari, producenti i glumci, direktori medija, zagovornici i predstavnici organizacija koji su za potpunu slobodu interneta. Ovo može da bude prava ’poslastica’ prvog dana 7. novembra i mogućnost da jasno iznesete vaš stav ili da dobijete odgovore na vaša pitanja, kako bi na pravi način razumeli izmene zakona EU i novi Article 13, oko kog je bilo velike polemike u Evropskom parlamentu, pre nego što je usvojen.

Upoznati ste sa data centrima koji idu u korak sa najnovijim trendovima i spremaju infrastrukturu budućnosti? Poslušajte prvog dana konferencije 7. novembra naše partnere šta imaju da kažu na ovu temu. Sigurni ste da ste izabrali pravo poslovno rešenje ili se još dvoumite? Naš kolega, urednik Voja Gašić, ekspert za ovu oblast, postaviće sva ’zgodna i nezgodna’ pitanja sagovornicima panela „Treba mi poslovno rešenje – koliko košta?“. Učesnici panela su vlasnici i direktorima firmi koje upravo nude poslovna rešenja. Iznesite i vi vaše nedoumice i pripremite pitanja za sagovornike, jer ovo je pravi momenat ukoliko želite da uhvatite korak sa digitalizacijom.

Koliko smo obrazovani za industriju 4.0 i budućnost? Odgovore na ova pitanja daće prof. Milo Tomašević, dekan ETF-a; prof. Rade Doroslovački, dekan FTN Univerziteta u Novom Sadu; Veselin Jevrosimović, vlasnik Comtrade-a; Rade Vujović, generalni direktor Roaming Solutions, prof. Nada Popović Perišić, profesor emeritus FMK; Jasmina Nikolić, osnivač Agilnih ljudi; Goran Stevanović, Endava. Koja zanimanja će nestati, koja će se vremenom pojaviti, da li već sad imamo percepciju koja znanja i veštine će se tražiti od zaposlenih u novom vremenu? Ovo su samo neka od pitanja na  koja će odgovarati naši panelisti, na uvek izuzetno posećenom i zanimljivom panelu o obrazovanju.

Ove godine još jedno iznenađenje, digitalizovani kviz znanja! Planirano je deset ’epizoda’ tokom dva dana i ukupno 20 vrednih poklona: originalni BMV gedžeti, telefoni, monitori, mrežni uređaji….

Stoga, ’naoružajte’ se pitanjima, pripremite vaše stavove i mišljenja, iskoristite najveću regionalnu biznis i IT konferenciju za networking i vidimo se na petoj Konferenciji u organizaciji PC Press-a.

Koji su razlozi da ne propustite konferenciju BIZIT 2018. „Industrija 4.0“, koja se održava 7. i 8. novembra 2018, u Klubu poslanika, Tolstojeva 2 u Beogradu?