Canon Colorado 1650

Canon Production Printing sa ponosom objavljuje da je 3M sertifikovao Colorado 1650 i njegovo UVgel 460 mastilo svojom 3M garancijom performansi (3M Performance Guarantee). 3M je istestirao UVgel 460 mastila na širokom spektru svojih medija. Ova sertifikacija dokazuje da aplikacije odštampane na štampaču Colorado 1650 u kombinaciji sa 3M-ovim odobrenim medijima postižu najviše standarde kvaliteta.

Canon Colorado 1650

Colorado 1650 je nagrađivani štampač na izmenljivim rolnama (roll-to-roll) koji ima fleksibilan, a opet robustan komplet mastila i FLXfinish, novi pristup LED sušenju koje omogućava korisniku da izabere između mat ili sjajnog režima za svaki pojedinačni otisak. To znači da korisnici mogu da postignu različite estetske završnice bez potrebe za zamenom mastila ili medija.

Canon Colorado 1650
Canon Colorado 1650

Colorado 1650, koji je predstavljen na sajmu FESPA 2019 u Minhenu odmah je postigao uspeh i dobio je priznanja korisnika zato što je mogao da štampa širok spektar različitih aplikacija, kako za unutrašnju, tako i za spoljašnju upotrebu.

Canon i 3M blisko sarađuju na obezbeđivanju kvaliteta i performansi

Canon je blisko sarađivao sa kompanijom 3M na obezbeđivanju kvaliteta i performansi UVgel otisaka na širokom spektru 3M medija.

„Kada smo počeli sa razvijanjem naše revolucionarne UVgel tehnologije, naša ambicija je bila da iskombinujemo sve prednosti postojećih tehnologija mastila u jedno rešenje i da našim klijentima pružimo mogućnost da rade sa najširim mogućim spektrom medija“, kaže Dirk Brouns, potpredsednik za grafiku velikog formata u kompaniji Canon Production Printing.

„Sjajno je videti da je proizvođač medija 3M sertifikovao UVgel mastilo i Colorado 1650 otiske 3M garancijom performansi, demonstrirajući da naši klijenti mogu dosledno da postižu visokokvalitetne i pouzdane otiske. Naša korisnička baza koja se stalno uvećava brzo usvaja UVgel kao omiljenu tehnologiju, kako za medije koji su u širokoj upotrebi danas, tako i za buduće kategorije u nastajanju, kao što je medij za štampanje bez PVC-a.“