Zato što je kompaktan, kompetitivne cene i zato što konstantno pravi visokokvalitetne otiske, ovaj uređaj koji je jednostavan za korišćenje postao je veliki hit u okruženjima koja zahtevaju manje obime štampe. Klijenti u maloprodaji i obrazovanju jednostavno i ekonomično sami prave visokokvalitetne postere, mape i crteže kad god im je potrebno.

Za štampu velikog formata

Klijenti u građevinarstvu prave vodootporne planove i CAD crteže na Canon-ovim jedinstvenim vodootpornim medijima bez potrebe za laminacijom. Korporativne kancelarije bez muke, bezbedno i tiho prave otiske velikog formata izuzetnog kvaliteta, iznova i iznova. Ne samo da svi oni smanjuju svoje troškove spoljnih saradnika, već i svi imaju koristi od punih verzija PosterArtist V3.0 softvera za pravljenje postera i Free Layout Plus alatke za šablone – koji se isporučuju besplatno uz štampač.

I partneri i klijenti su oduševljeni mogućnostima ovog uređaja i time koliko lako i efikasno mogu da prave visokokvalitetne postere, mape i crteže na zahtev.

Canon imagePROGRAF PRO 6100S

On se pokazao kao naročito korisna prilika za Canon-ovog partnera za kanal, firme Optimus Prices. Njen menadžer, Rubén Gonzalez, to dovodi u vezu sa činjenicom da su: „uređaji imagePROGRAF veoma tihi i pružaju odličnu linijsku definiciju uz kompetitivne cene.“

Canon imagePROGRAF uređaji su svestrani i jednostavni za korišćenje

Istovremeno, jedan od njihovih klijenata, Carlos Martínez, direktor odeljenja za grafičke umetnosti, sliku i zvuk i uslužne delatnosti škole Salesianos Atocha u Madridu, oduševljeno kaže: „imagePROGRAF uređaji se ističu zbog širokog opsega boja koje reprodukuju. Oni takođe proizvode izvanredan intenzitet i zasićenje boja.

Svestrani su i jednostavni za korišćenje, zbog čega su veoma pristupačni našim učenicima, što je izuzetno važno za obuku koju pružamo u okviru naše ponude različitih modula. Pored toga, u slučaju CAD/CAM primena, jasna i precizna reprodukcija finih linija je od suštinskog značaja. Sve to ih čini savršenom alatkom kojom naše studente približavamo najsavremenijim tehnologijama sa kojima će se susreti sutra u poslovnom svetu.“