Canon imageRUNNER ADVANCE DX C5800

Canon Europe najavljuje najnoviji dodatak svom najprodavanijem imageRUNNER ADVANCE DX portfoliju, seriju C5800 – pravo čvorište za digitalnu transformaciju kroz lako premošćavanje fizičkih i digitalnih procesa rada za osnaživanje hibridnih radnih snaga. Ona sledi nedavno predstavljanje serije imagePRESS C170*, koja pruža alternativno rešenje za firme koje žele da pomere svoje kreativne granice, a oba uređaja su dizajnirana sa produktivnošću u svojoj srži.

Zbog ubrzanih društvenih promena i uvođenja rada na daljinu i decentralizovanog rada, ova fundamentalna promena u ponašanju uticala je na ulogu kancelarije, a konačno i na to šta je potrebno od kancelarijske tehnologije. Kako bi se podržao kontinuitet poslovanja, podstakla digitalna transformacija i omogućilo vrhunsko korisničko iskustvo između kancelarije i udaljenih radnih mesta – zahvaljujući savršenoj integraciji usluge uniFLOW Online – serija imageRUNNER ADVANCE DX C5800 razvijena je tako da podrži napredak firmi u današnjoj hibridnoj radnoj stvarnosti.

Osnaživanje produktivnosti

Serija imageRUNNER ADVANCE DX C5800 ističe se u optimizaciji procesa rada sa dokumentima tako što kombinuje supervisoke brzine štampanja do 70 str/min i poboljšanu mogućnost povezivanja sa najnovijom tehnologijom skeniranja, što je čini savršenom za srednja i velika preduzeća kojima je potreban produktivan otisak u velikim tiražima. Dizajnirana da omogući konstantno bezbedan, produktivan i efikasan rad kao deo tehnološkog ekosistema koji ne zavisi od lokacije, serija imageRUNNER ADVANCE DX C5800 zaista osnažuje produktivnost.

Ovaj uređaj koji je najbolji u svojoj klasi kombinuje pouzdanost i trajnost svojih prethodnika u jednom vodećem modelu tako što nudi poboljšanu mogućnost servisiranja sa dugim životnim vekom delova i lakšim mogućnostima zamene.  U cilju maksimalnog vremena dostupnosti i efikasnosti pogona, ovaj uređaj ima brz oporavak posle stanja pripravnosti, uz uključivanje za samo šest sekundi i brzo pokretanje za četiri. Sprečavanje razmazivanja, detekcija više povučenih listova i uklanjanje praznih strana dodatno smanjuju vreme obrade i poboljšavaju performanse skeniranja. Kako biste uštedeli dragoceno vreme u pripremi dokumenata za upotrebu, ova serija pruža širok spektar ugrađenih opcija završne obrade.

Podržava digitalnu transformaciju

Digitalizacija je presudna kako bi se osiguralo da timovi mogu da se povežu i da sarađuju, naročito u današnjoj hibridnoj radnoj stvarnosti. Serija imageRUNNER ADVANCE DX C5800 je najnovija u portfoliju koji je ključan za klijente koji kreću putem digitalne transformacije. Kao čvorište gde se štampa transformiše u digitalno, ona omogućava firmama da povežu zaposlene pomoću aplikacija za radno mesto i da ubace dokumente direktno u svoje procese rada pomoću jedne jedine platforme.

Zahvaljujući ugrađenim mogućnostima povezivanja – koje se integrišu sa odredištima za cloud skladištenje podataka kao što su Dropbox i OneDrive – dokumentima mogu da pristupe, da ih uređuju i da ih dele kolege koje rade bilo gde. uniFLOW Online, Canon-ov softver zasnovan na tehnologiji cloud koji dolazi ugrađen u ovoj seriji, obezbeđuje jedinstvenu platformu za povezivanje svih radnih lokacija, preko kojeg kompanije mogu centralno da upravljaju svojom flotom, bez obzira gde se uređaji nalaze. On nudi jednostavno praćenje troškova, bezbedno skeniranje i robusnu sigurnost uređaja. Korisnici koji imaju uniFLOW Online nadogradnju imaju napredne funkcionalnosti kao što je Filing Assist, koja omogućava da se informacije vade iz papirnih dokumenata i da se direktno i precizno ubacuju u softver za proces rada.

„Tokom poslednjih 12 meseci došlo je do ogromnih promena u načinima rada, a samim tim i u tehnološkim i poslovnim zahtevima,“ kaže Hiro Imamura, potpredsednik za marketing, grupa rešenja za dokumente, Canon Europe. „Hibridni načini rada, koji su već postojali, razvili su se i ubrzali tokom tog vremena. Imajući to na umu, nastavili smo da razvijamo tehnologiju i da širimo portfolio kako bismo mogli da podržimo zahteve naših klijenata za procesima rada sa dokumentima gde god se oni nalazili. Od povezivanja distribuirane radne snage i omogućavanja digitalne transformacije pomoću serije imageRUNNER ADVANCE DX C5800, do nuđenja profesionalne štampe i dorade unutar firme koje omogućava nedavno lansiranje serije imagePRESS C170, mi podržavamo promenljive potrebe naših kupaca.

„Sada, više nego ikad, firmama je potrebno da njihovi zaposleni mogu da digitalizuju dokumente brzo i efikasno i da mogu da im pristupe sa bilo kog mesta, u bilo koje vreme. Zahvaljujući današnjim novostima, uvereni smo da pomažemo našim klijentima da održe kontinuitet poslovanja i da se prilagode zahtevima današnjeg hibridnog rada.“