imagePRESS C170

Canon Europe najavljuje lansiranje serije imagePRESS C170, omogućavajući kompanijama da istražuju kreativno štampanje u okviru firme. Dizajnirana da isporučuje otiske koji su visoke rezolucije, personalizovani i živih boja, ona nudi alternativno rešenje za firme koje žele da pomere svoje kreativne granice.

Moćna kreativna mašina

Nakon uspešnog lansiranja modela imagePRESS C165 u 2019. godini i stalnog zahteva industrije za optimizovanim profesionalnim procesima rada u kancelarijskim okruženjima, imagePRESS C170 donosi ozbiljnu kreativnu moć, dajući firmama mogućnost da stvaraju ultraživopisne, ultraoštre otiske profesionalnog standarda. Lansiran je kako bi dodatno podržavao široke potrebe štampi organizacija i kako bi im pomogao da diverzifikuju svoje kreativne mogućnosti, zahvaljujući sposobnosti da obradi karakteristične formate pored standardnih A4 i A3 medija, uključujući koverte i teške medije do 350 g/m2, kao i banere dugačkog lista do 1300 mm. Radi dodatne fleksibilnosti, uređaj može da podrži sjajne, svilenkaste, obične i teksturisane medije, a može i da pruži širok spektar profesionalnih završnih obrada u okviru proizvodne linije radi svestranih i kreativnih otisaka.

Osnaživanje produktivnosti

Zbog toga što hibridni načini rada hvataju zamah, a uloga kancelarije postaje sve svestranija, firme imaju sve veću potrebu za maksimalnom mogućom produktivnošću prilikom boravka u kancelariji. Kombinovanjem kancelarijske funkcionalnosti i mogućnosti povezivanja, uz profesionalne otiske, serija imagePRESS C170 omogućava klijentima da prošire svoje mogućnosti štampanja, kapitalizujući ulaganja.

Dizajnirana da ispuni brza vremena proizvodnje i kratke rokove, serija imagePRESS C170 nudi neverovatne brzine do 70 stranica u minuti (ppm) u boji i do 80 ppm crno-belo, tako da korisnici mogu brže da završe posao. Uređaj je osmišljen da bude što jednostavniji za upotrebu, pružajući isti intuitivni interfejs, navigaciju i korisničko iskustvo kao i drugi Canon uređaji, dodatno štedeći vreme.

Kao i imageRUNNER ADVANCE DX modeli, serija imagePRESS C170 pruža bezbednosne funkcije osmišljene da pomognu korisnicima da čuvaju osetljive informacije, da osiguraju privatnost zaposlenih i klijenata i da pruže podršku u zakonskoj usaglašenosti u vrhunskim kancelarijskim i lakim produkcionim okruženjima. Kada se aktivira, McAfee Embedded Control funkcija pomaže u blokiranju izvršavanja neovlašćenih aplikacija pomoću inteligentnog stavljanja na belu listu.

Hiro Imamura, potpredsednik za marketing, grupa rešenja za dokumente, Canon Europe, prokomentarisao je: „Način na koji radimo menja se neverovatnom brzinom, ali je kancelarija za mnoge čvorište saradnje; u njoj se fizičko susreće sa digitalnim, a kreativnost cveta. Serija imagePRESS C170 pruža vrhunsku tehnologiju štampe kako bi napravila revoluciju u štampanim komunikacijama i osnažila hibridni rad.“

Zahvaljujući visokokvalitetnim mogućnostima štampe i profesionalnim opcijama završne obrade, serija imagePRESS C170 omogućava firmama da podstaknu aktivnosti klijenata i da oslobode snagu štampe.