Canon na sajmu drupa 2016

Canon Europe nastupa na sajmu photokina 2016 u Kelnu, gde će kroz praktično i upečatljivo iskustvo prikazati da samo Canon nudi nenadmašan, visokokvalitetan, i potpuno zaokružen „imaging“ doživljaj – od hardvera, do digitalnih servisa i štampe. Za svaki korak na uzbudljivom putu fotografije, Canon je dostigao sve što je moguće u svetu „imaginga“, kako za profesionalce, tako i za pasionirane ljubitelje. Prvi put u Evropi biće prikazan visoko ocenjeni EOS 5D Mark IV, zajedno sa potpunim PIXMA programom i hdbooks –servisom koji profesionalno štampa i povezuje personalizovane foto knjige.

“Canonov cilj je da inspiriše i omogući fotografima da snimaju, sačuvaju, štampaju i dele svoj život kroz univerzalni jezik slika,” kaže Alessandro Stanzani, Izvršni potpredsednik Consumer and Professional Imaging, Canon Europe. “Uzbuđeni smo što ćemo na sajmu photokina prikazati naše pametne imaging proizvode koji će, nadamo se, podstaći fotografe u njihovoj potrazi za zanimljivim kadrovima.”

 

 

Istražite univerzalni jezik slika

Posetioci štanda biće u prilici da zakorače u svet inspirativnih slika – u srcu štanda je 180° ekran, gde će biti prikazana Canonova nova brand kampanja koja pleni pažnju, City Surfing. Četiri ključne zone Canon štanda će vas ohrabriti da snimate, spremate i podelite svoj život kroz neverovattne slike. Živi seminarski program će vas obogatiti znanjima kako da snimate ove uzbudljive slike u raznim fotografskim stilovima i tehnikama. Među predavačima je i Canon ambasador Thorsten Milse, kao i sjajni sportski fotograf Samo Vidic.

U potrazi za kadrom

Čitav niz impresivnih novih proizvoda biće prikazan u odeljenju Capture Zone – po prvi put EOS 5D Mark IV će biti dostupan da ga dodirnete i probate, zajedno s ostalim uzbudljivim proizvodima. U nizu proizvoda, Canon ima kamere koje zadovoljavaju raznovrsne potrebe, bilo da ste profesionalaac koji beleži neuhvatljivi divlji svet na safariju, ili korisnik koji beleži prve korake svoje bebe.  Naši stručnjaci za proizvode biće tu da vam pomognu da uhvatite savršen kadar i proširite svoje fotografsko znanje.

Uživajte u slikama od snimanja do štampanja

Kad jednom zabeležite savršenu sliku, Canon vas podstiče da podelite svoju strast za fotografijom i vašim slikama sa svetom, bile te one digitalne ili odštampane. U Store i Manage zonama Canon će prikazati inovativne digitalne servise – uključujući irista i Lifecake. irista nudi jedinstveno mesto za spremanje svih vaših fotografskih uspomena i predstavlja sigurnu, i pametnu kuću za sve vaše fotografije. Ovaj servis pametno sprema sve vaše fotografije u pravom, originalnom kvalitetu, inteligentno obeležavajući šta je snimljeno – od zalaska sunca do sporta – tako je veoma lako naći fotografije, i kreirati pedivne hdbook albume za minut.

Lifecake aplikacija omogućava da pratite važne korake u napretku vaše dece – pomaže vam da sačuvate i podelite važne trenutke i da kasnije u njima uživate s porodicom i prijateljima. Print i Share zona predstaviće i najnovije PIXMA štampače, kao i PIXMA PRO program – bilo koji od njih lako će vam odštampati slike visokog kvaliteta. Canon štampači koriste štamparsku tehhnologiju i mastila svetske klase da transformišu digitalne slike u štampu visokog kvaliteta. Posetite štand da biste videli the imagePROGRAF PRO-1000 u akciji, kako demonstrira utisak i magiju štampane slike visokog kvaliteta.

Ulaganje u neverovatan kvalitet

Proizvodi prikazani na sajmu photokina koriste technologije koje je razvio Canon i napravljeni su da budu posvećeni prvoklasnom kvalitetu slike. Future zona koketira sa načinima na koje ćemo istraživati i komunicirati vizuelne tehnologije u budućnosti i predstavlja niz novih inovativnih tehnologija. Uz nasleđe od skoro 80 godina, stručnost i znanje, Canon nastavlja da investira u razvoj vodećih tehnologija u branši – a svaka od njih pomera granice šta je meguće danas, sutra i u budućnosti.

Canonov štand nalazi se u Hali 3.2.