Canon štampačiCanon štampači

Canon Europe, vodeći svetski proizvođač rešenja za obradu slike, predstavlja nove A4 jednofunkcijske crno-bele štampače. Ti novi štampači iz serije i-SENSYS LBP250 osmišljeni su da odgovore na izazove obrade dokumenata i fleksibilnog rada malih i srednjih firmi i radnih grupa.

Nova serija LBP250 obiluje mogućnostima koje poboljšavaju procese i produktivnost u različitim kancelarijskim okruženjima. Nova serija je zamena za uređaj LBP6310dn i seriju LBP6600. Brzi monohromatski laserski štampači spajaju brzinu i robusnost u malom, stonom kućištu, pouzdano stvarajući crno-bele otiske prigodne za različita kancelarijska okruženja. S podrškom za AirPrint i Google Cloud Print, Wi-Fi vezom i besplatnom aplikacijom za iOS i Android (Canon PRINT Business), nova serija i-SENSYS LBP250 osmišljena je da bi optimizovala mobilni rad u bilo kojoj kancelariji. Za bolji doživljaj korišćenja, uređaji LBP253x opremljeni su ekranom osetljivim na dodir u boji i podržavaju NFC koji omogućava štampu dodirom kompatibilnih mobilnih uređaja i štampača.

Canon i-SENSYS MF623Cn side

LBP252dw i LBP253x standardno dolaze s ugrađenom sigurnom štampom, kao i podrškom za iPSec i Department, smanjujući rizik sigurnosnih propusta i omogućavajući bolju kontrolu štampe dokumenata. LBP253x podržava Canonov softver za upravljanje izlazom uniFLOW i nudi povišeni nivo kontrole u kompanijama, omogućavajući sigurnu, bezbrižan štampu i centralizovanu kontrolu pristupa koja pomaže da se smanje, raspodele i nadziru troškovi štampe.

Anil Jagpal, evropski direktor marketinga u kompaniji Canon Europe, kaže: „Upravljanje štampom, uključujući administraciju, skup je sport za većinu kompanija. Tokom vremena lako može da nadmaši trošak uređaja i potrošnog materijala. Canon je osmislio ove nove uređaje da pruže jednostavnu i doslednu efikasnost u upravljanju, uz poboljšane mogućnosti integracije. Shvatamo da je jednostavnost upotrebe od najveće važnosti za srednje i male kompanije. Naši novi štampači ne samo da rade odmah kad ih raspakujete nego su i dodatno optimizovani da smanje poslove upravljanja štampačima, prošire pristup mobilnoj štampi i osiguraju korisnički doživljaj bez neugodnih iznenađenja.“

Anil Jagpal nastavlja: „Dodavanje novih uređaja našem portfoliju omogućava Canonu da ponudi još širi raspon fleksibilnih rešenja kupcima koji traže produktivnost, efikasnost i rad u pokretu.“

Svi novi uređaji dolaze s opcijom e-Maintenance da bi smanjili administrativni teret njihovog korišćenja i omogućili kontrolu svih umreženih uređaja.