Canon Oce Colorado

Kompanija Canon na ovogodišnjoj Grafimi premijerno je predstavila Océ Colorado 1640 – prvi 64-inčni uređaj za štampu širokog formata sa valjcima, zasnovan na revolucionarnoj Canon UVgel tehnologiji. Canon će tokom trajanja Grafime posetiocima sajma predstaviti industrijske, digitalne crno-bele produkcijske mašine za brzu i laku štampu knjiga, kao i uređaje za štampu fotografija i štamparske mašine za velike formate iz serija Océ i imagePRESS.

Colorado stigao na Grafimu

Najbrži štampač iz rolne za štampu širokog formata na tržištu, Océ Colorado 1640, napravljen je u skladu sa najvišim industrijskim standardima, koji omogućava veliku brzinu u proizvodnji grafike. Ono što ovaj Canon štampač izdvaja od svih drugih uređaja je Uv gel tehnologija, koja omogućava da se Uv gel mastilo trenutno vezuje prilikom kontakta sa podlogom, što daje potpunu kontrolu u preciznom pozicioniranju svake pojedinačne, čime se ostvaruje bogata i intenzivna slika.

  • Océ Colorado 1640 je primer adekvatne upotrebe novih tehnologija u svrhu ubrzanja procesa štampe i lakšeg ostvarivanja ciljeva naših korisnika – a to je svakako i brže vraćanje ulaganja korisnicima, a konfiguracija sa dva valjka će omogućiti lakšu proizvodnju različitih rešenja. Drago nam je da je upravo ovaj revolucionaran model svoje premijerno predstavljanje u regionu doživeo na Grafimi i radujemo se komentarima naših korisnika i posetilaca sajma – izjavio je Rob Koenen, regionalni menadžer prodaje rešenja produkcione štampe u kompaniji Canon.

Pored Océ Colorado 1640 uređaja, kompanija Canon i njeni partneri, kompanije Osa i Jet Direct će posetiocima tokom sajma, koji je otvoren danas, a trajaće do 30. septembra, predstaviti i raznoliki portfolio proizvoda i usluga. Između ostalog mašinu za digitalnu kolornu lasersku štampu – Océ imagePRESS C650, digitalnu crno-belu produkcijsku mašinu za štampu knjiga –  Océ VarioPrint 6160 Ultra+ i Canon ploter iz PRO serije 2000/4000 PRO-4000S, kao i Océ ColorWave 700.

Pozivamo vas da posetite kompaniju Canon na ovogodišnjoj Grafimi i uverite se u prednosti i inovativnosti uređaja i usluga svetskog lidera u oblasti grafičkih rešenja.