canon

Canon je prihvatio izazove modernog obrazovanja sa kojima se suočavaju univerziteti i više škole. Koristeći savremenu tehnologiju, portfolio Canon rešenja za Pametne univerzitete pomaže da se stvori mesto gde su učenje i rad inteligentniji, efikasniji i bezbedniji. Pored toga, u kombinaciji s modernim uređajima i softverom prilagođenim univerzitetima, Canon podržava sve procese, odeljenja i ljude – studente i profesore, administrativno osoblje i IT odeljenja kampusa – i optimizuje troškove.

Izazovi savremenog obrazovanja

Privlačenje najboljih profesora i studenata iz digitalne generacije izazovan je proces. Era tradicionalnih metoda učenja odavno je prošla, a studenti traže obrazovne institucije koje imaju izvanredne programe studija, opremu i tehnologije koje im omogućavaju da uče po novim standardima. Osim toga, oni žele da steknu iskustvo, ostanu povezani, dele stečeno znanje, sarađuju, koriste najnovije tehnologije i da iskoriste prednosti onlajn učenja u cilju veće fleksibilnosti.

Profesore i administrativno osoblje privlači personalizovan pristup studentima uz pomoć savremenih onlajn rešenja i integracija pojedinaca u efikasne timove za saradnju. Pored toga, zahvaljujući tome što imaju pri ruci precizne informacije, oni mogu da analiziraju napredak svojih studenata na brz i precizan način.

I konačno, ali ništa manje važno, optimizacija troškova jedan je od kritičnih izazova s kojim se univerziteti suočavaju prilikom transformacije iz klasičnih u moderne i inteligentne ustanove.

Pametan univerzitet: Koncept

Canonova rešenja za Pametan univerzitet stvaraju mesto za inteligentnije, efikasnije i bezbedno studiranje i rad primenom savremene tehnologije. Ona pružaju sveobuhvatnu podršku za sve procese i odeljenja zahvaljujući kombinaciji savremenih uređaja i softvera prilagođenog univerzitetima. Na ovaj način omogućavamo bogatije iskustvo učenja za studente, kao i inovativne, automatizovane načine rada za profesore i administrativno osoblje.

„Canon se pozicionira kao dobavljač koji može da pruži podršku univerzitetima prilikom njihove transformacije putem kompletnog seta rešenja i konsultacija. Podrobno istražimo potrebe naših klijenata uz detaljnu procenu postojeće opreme i softvera na osnovu njihovih poslovnih ambicija. Zatim, nakon implementacije prilagođenog rešenja, kontinuirano pratimo rezultate i optimizujemo procese kako bismo pružili dodatne prednosti“ –

Canon Rešenja za obrazovanje

Canon je dizajnirao niz međusobno povezanih rešenja koja pružaju potpunu podršku i bezbednost za moderna okruženja za učenje i rad.

Centralizacija, optimizacija i automatizacija procesa štampe za studente i profesore uz 24/7 dostupnu mogućnost mobilnog i bezbednog naručivanja štampanjaSkeniranje ispita, omogućavanje automatskog ocenjivanja i isporučivanje rezultata bez nepotrebnog odlaganja.

Podrška administrativnom osoblju pomoću digitalne sobe za poštu, 50 % brža i automatizovana obrada fakturaHR digitalizacija i automatizovan prijem studenata.

U cilju pružanja doslednog korisničkog iskustva i besprekornog upravljanja, IT na kampusu koristi centralizovano upravljanje opremom i automatizaciju procesa. Na ovaj način su multifunkcionalni uređaji centralno podržani, a digitalna transformacija je ubrzana.

Priča o uspehu „George Emil Palade“ Univerziteta medicine, farmacije, nauke i tehnologije u Targu Murešu

Uz pomoć rešenja Pametnog univerziteta, „George Emil Palade“ Univerzitet medicine, farmacije, nauke i tehnologije u Targu Murešu je među prvima ušao u svet modernih pametnih obrazovnih institucija. Canonova rešenja su omogućila neometan pristup materijalima i uslugama, uz zaštitu intelektualne svojine i praktičnu saradnju na daljinu za njihove studente i zaposlene. Njihova najpraktičnija rešenja su:

  • Štampanje knjiga i web-2-print rešenja.
  • Rešenje za tok posla.
  • Rešenje za štampanje i skeniranje na licu mesta, sa integrisanim sistemom za plaćanje.