Canon Pixma štampači

Canon danas predstavlja tri nova štampača – modele PIXMA G1400, PIXMA G2400 i PIXMA G3400. Sva tri su u mogućnosti da odštampaju do 7000 stranica u boji i do 6000 crno-belih stranica iz jednog seta bočica sa mastilom. Opremljeni Canon-ovim novim sistemom neprekidnog napajanja mastilom (Continuous Ink Supply System – CISS), ovi štampači koriste kertridže koje je moguće dopunjavati i na taj način nude mogućnost štampe velikog obima uz značajno smanjeni trošak mastila.

CANON PIXMA ŠTAMPAČI PODRŽAVAJU OPCIJU GOOGLE CLOUD PRINT

Kancelarijama koje traže štampače sposobne za štampu velikog broja stranica ili kućnim korisnicima koji uživaju u tome da štampaju baš sve svoje najuspelije fotografije, ovi štampači nude istinsku vrednost i štampu uz niske troškove, sa nenadmašnim brojem odštampanih stranica za ultimativnu produktivnost. Canon-ova originalna pigmentna crna mastila i kertridži u boji na bazi koloranata osiguravaju štampu izuzetnog kvaliteta sa jasnim, oštrim tekstom i živim bojama.

Dizajn koji nudi kvalitet, visok nivo detalja i jednostavnost korišćenja

PIXMA G1400 je jednofunkcijski štampač, dok su PIXMA G2400 i PIXMA G3400 multifunkcionalni štampači koji nude mogućnost štampe, skeniranja i kopiranja. Svaki od ovih štampača opremljen je sistemom sa izdržljivim glavama za štampu FINE za štampu visokog kvaliteta i velike brzine, kao i tehnologijom koja sprečava prolaz vazduha u cevi za dovod mastila, osiguravajući pouzdanost i stabilnost prilikom štampe velikog obima. Mehanizam za štampanje sa kapljicama veličine 2 pikolitra i rezolucijom 4800×1200 tačaka nudi glatke prelaze i fine detalje, što ga čini savršenim za složene dokumente ili fotografije visokog kvaliteta. Svi predstavljeni modeli mogu da štampaju fotografije dimenzija 10×15 cm (4×6”) bez vidljivih ivica za svega 60 sekundi[i].

Novi, kompaktni modeli sa kertridžima koji se mogu ponovno puniti spajaju dopadljiv dizajn i jednostavnost korišćenja. Četiri kertridža sa mastilom visokog kapaciteta smeštena su sa prednje strane i vidljiva su odmah, što proveru nivoa mastila čini brzom i jednostavnom. Jedinstveno dizajnirane bočice omogućavaju da se dolivanje mastila obavi brzo i bez prljanja.

Povezana kreativnost

PIXMA G3400 nudi povezanu štampu zahvaljujući WiFi vezi koja omogućava štampu bez kabla sa računara, ali i pametnih telefona i tableta, uz punu kompatibilnost sa Canon-ovom novom mobilnom aplikacijom PRINT. Štampa sa cloud-a omogućava vam da dokumente i fotografije štampate sa bilo kog mesta na svetu i da udaljeno štampate sa popularnih servisa uključujući Instagram™, Google Drive™, Facebook™, Dropbox™ i Flickr ™. Za kreativnu štampu fotografija najboljeg kvaliteta, PIXMA G3400 kompatibilan je i s Canon-ovim softverom Easy-PhotoPrint+. Dostupan sa tableta ili iz web browser-a, taj softver omogućava da doradite svoje fotografije pre štampe kreativnih projekata kao što su čestitke ili kalendari.

Novi štampači dolaze i sa Canon-ovim softverskim paketom My Image Garden, koji sadrži niz aplikacija uključujući Creative Park, pomažući vam na taj način da štampate niz personalizovanih kreativnih dela kao što su razglednice ili rukotvorine pa čak i papirne kreacije sa velikim brojem detalja.

[i] Brzina štampe je okvirna, prema testiranjima koje je sproveo Canon Europe