canon powershot

Darujte sebi neki od vrhunskih Canonovih fotoaparata, kamera ili štampača ovog leta i Canon će darovati vas! Za odabrane proizvode dobićete povraćaj dela iznosa koji ste platili – čak do 30.000 dinara!

Canon je ovog leta pripremio promotivnu akciju u kojoj vam vraća deo novca koji potrošite na odabrane modele Canonovih vrhunskih fotoaparata iz EOS serije i dodataka za njih, kao i na određene modele kompaktnih fotoaparata PowerShot, videokamera i foto-štampača  SELPHY.

U ponudi je više od pedeset Canonovih izuzetnih proizvoda – od koji čak jedanaest vrhunskih fotoaparata EOS i EOS M, dva blica Speedlite, šesnaest objektiva EF za sve foto-izazove, devet praktičnih kompaktnih aparata PowerShot, šest kamera LEGRIA, dve profesionalne kamere, četiri ink-jet štampača, uređaj za povezivanje Connect Station te kompaktni foto-štampači SELPHY CP1000 i CP1200. Iz ove bogate ponude proizvoda uključenih u akciju posebno se ističu popularni modeli fotoaparata za entuzijaste odnosno naprednije početnike EOS 80D i EOS 700D koji su ovom Canonovom promocijom postali još dostupniji!

U zavisnosti od odabranog proizvoda, Canon će vam vratiti i do 30.000 dinara. Pravo na povraćaj novca imaju sva fizička lica koja kupe neki od proizvoda uključenih u akciju u nekom od prodajnih objekata partnera komapnije Canon, u periodu od 1. juna do 15. avgusta 2016.

Kako do povrata novca?

Vrlo jednostavno – kupite neki od navedenih proizvoda kod prodavca u Srbiji koji učestvuje u akciji, a nakon kupovine svratite na www.canon.rs/cashback i ispunite kratak obrazac sa ličnim podacima i detaljima o kupljenom proizvodu. Na ovoj adresi možete pronaći i potpuni popis fotoaparata i opreme koji su uključeni u ovu akciju, popis prodajnih objekata  koji učestvuju u akciji, kao i pravila koja se odnose na ovu akciju.

Promocija traje od 1.6.2016. do 15.8.2016., a zahtev za povrat možete podneti do 30.8.2015. u ponoć. Canon će vam novac vratiti u roku od 28 dana od prijema zahteva, na bankovni račun.

Gdje kupiti

U akciji učestvuju sledeći Canonovi ovlašćeni maloprodajni partneri: ComTrade SHOP ( XLS d.o.o.), Gigatron (Gigatron d.o.o.), Win Win (Alti d.o.o.), Tehnomanija (Tehnomanija d.o.o.), Zoomfoto (Zoomfoto d.o.o.) i FOTODiskont (Elfotiks d.o.o.).