PIXMA TS7450

Serija Canon PIXMA TS7450 savršen je dodatak svakom okruženju za rad od kuće, zato što ispunjava potrebe za svestranim i efikasnim štampačem koji radi vrednije da bi korisnici mogli da rade pametnije.

Funkcija Automatic Document Feeder (ADF) omogućava korisnicima da odjednom skeniraju ili kopiraju do 35 strana bez ručne asistencije, dok dvosmerni sistem ubacivanja papira omogućava istovremeno ubacivanje različitih tipova i veličina papira bez ručne operacije tokom rada ili skeniranja. Ova funkcija je korisna za radnike od kuće kojima su potrebni različiti dokumenti u isto vreme, kao što je nastavnik koji priprema program lekcija i resurse za nastavu.

Ovaj pametni uređaj takođe može automatski da detektuje veličinu papira i da podesi svoju funkcionalnost u skladu s tim, omogućavajući automatsku dvostranu štampu po potrebi.  Visokokvalitetni XL FINE kertridži imaju veću zapreminu mastila uz manju potrebu za zamenom kertridža, što je savršeno za štampanje dugačkih ugovora ili dokumenata kod kuće.

Serija PIXMA TS7450 takođe je kompatibilna sa rešenjem Canon Creative Park, besplatnom onlajn platformom sa hiljadama kreativnih 3D šara i šablona, što je čini savršenim saputnikom za inspiraciju i zabavljanje cele porodice.

Povezivanje

Zbog kompatibilnosti sa paketom zgodnih aplikacija i raznim uređajima, korisnici jednostavno mogu da štampaju sa Mac, iOS ili Android uređaja, da se povežu na cloud usluge i da pronađu umetničku inspiraciju. Zahvaljujući usluzi PIXMA Cloud Link, koja je dostupna preko Canon Print aplikacije, korisnici serije Canon PIXMA TS7450 mogu da pristupe dokumentima i da ih štampaju direktno sa usluga nezavisnih proizvođača, kao što su Google Drive, Evernote i Dropbox, kao i novi Google Classroom, što je savršeno za rad iz daljine i organizaciju važnih dokumenata. Ovi štampači dolaze sa podrškom za glasovne komande preko Amazon Alexa i Google Assistant kompatibilnosti, zbog čega je brže i lakše koristiti ovaj uređaj nego ikada do sada, bilo da se pokreće štampanje ili se proveravaju statusni nivoi.

Funkcija PIXMA Chat Print takođe omogućava korisnicima da dele i štampaju slike sa usluge Facebook Messenger – što je savršeno za one koji žele da odštampaju dragocene uspomene direktno sa društvenih medija. Prilikom štampanja sa pametnog telefona, korisnici serije Canon PIXMA TS7450 takođe mogu da koriste standarde Apple AirPrint i Mopria, bez potrebe za dodatnim aplikacijama ili instalacijom.