xCEEd2017

Operateri telekomunikacionih servisa po četvrti put se okupljaju u Beogradu u okviru CEE CEE Summer skupa koji organizuje kompanija SAT-TRAKT.  Ovogodišnji skup se održava 8. i 9.  juna 2017. u Hotelu Crowne Plaza, sa početkom u 9 časova.

Ovaj skup je od suštinske važnosti za regionalno i međunarodno poslovanje u ovoj oblasti. Cilj skupa je da omogući upoznavanje i razmenu iskustava pojedinaca koji se bave telekomunikacionim uslugama, da se okupe na jednom mestu, lično se upoznaju i sklope kontakte.

CEE CEE Summer najznačajniji je skup ove vrste u regionu i mesto je na kome se razmenjuju iskustva i novine, unapređuje saradnja, održavaju postojeći i prave novi poslovni aranžmani.

U telekomunikacionom biznisu od presudnog je značaja mogućnost da se brzo i pouzdano realizuje servis uz profesionalan pristup i efikasno rešavanje eventualnih problema. Na ovom okupljanju, operateri telekomunikacionih servisa, sklapanjem ličnih kontakata ostvaruju  poverenje i dobijaju priliku da bez posrednika sklope direktne poslove.

 

Na ovom okupljanju, koje je jedno od najznačajnijih u regionu, biće prisutno oko 300 predstavnika kompanija iz celog sveta koje se bave Data  i Voice servisima.

Prisustvovaće svi veliki domaći i regionalni operateri, koji dobijaju priliku da afirmišu potencijale ovog dela Evrope predstavnicima najvećih internacionalnih  kompanija.

Između ostalih, ove godine učestvuju Telenor, Telekom Srbija, SBB, Orion, Deutsche Telekom, Tata Communications, TeliaSonera, UPC, Telekom Austrija Group, Akton, LinxTelecom, Interoute, HurricaneElectric i mnogi drugi.