Coolpad MAX

Osećaj koji pruža 170g teško luksuzno zlato je prva stvar koju ćete primetiti dok držite pametni telefon Coolpad MAX sa FHD ekranom od 5.5 inča. Coolpad MAX smešten je u ojačano aluminijumsko kućište (152 x 75.5 x 7.6 mm), koje je peskareno perlama i anodizirano kako bi imalo premijum i ekskluzivni izgled. Njegovo luksuzno kućište je dopunjeno jakim Gorilla glass 4 ekranom, sa 2.5D zaobljenim ivicama i prednjom površinom na kojoj ne ostaju otisci prstiju, kao i veoma brzim čitačem otiska prstiju na poleđini.

S obzirom da je ovo jedan od najtraženijih Coolpad telefona, koji pleni svojim karaketristikama, održan je događaj na kome je zvanično predstavljen Coolpad MAX na srpskom tržištu.

 

„Coolpad MAX je jedinstven telefon na tržištu. Izdvaja se dual space funkcijom, tačnije sigurnim drugim profilom na istom uređaju, gde možete bezbedno smestiti svoje privatne fotografije, video materijale i dokumenta. Pored toga, tu su programibilan čitač otiska prstiju, ogromna memorija i premium dizajn“, izjavila je Marija Ranđelović, direktorka komunikacija za Evropu u kompaniji Coolpad.

Coolpad MAX pametni telefon biće eksluzivno dostupan u ponudi Telenora. „Uvek se trudimo da našim korisnicima najnovije uređaje sa svetskog tržišta učinimo što pre dostupnim i Coolpad MAX predstavlja pravo osveženje u našoj ponudi.  Takođe, od marta ove godine,  svako kome je dostupan mobilini signal Telenor mreže ima i pristup brzom mobilnim internetu, što znači da će ljudi širom Srbije moći da iskoriste pun potencijla ovog uređaja“, kaže Ana Ćorković, predstavnica PR tima Telenora Srbije.

Coolpad MAX ima ogromnu internu memoriju od 64 GB (koju možete proširiti microSD karticom), a koja vam daje mogućnost da sa sobom nosite sve svoje video klipove i muziku. Pokreće ga osmojezgarni procesor Qualcomm Snapdragon 617 MSM8952, 1.5GHz, Cortex A53 sa Adreno™ 405 GPU i poseduje veliku 4GB RAM memoriju, kako bi sve radilo bez prestanka sa Li-ion baterijom od 2800 mAh. Coolpad MAX je 4G LTE telefon sa opcijom Voice over LTE. Ovaj pametni telefon koristi Android 5.1 (Lollipop) i Cool korisnički interfejs 8.0.

Coolpad MAX vam omogućava korišćenje virtuelnog drugog telefona na istom uređaju. Ulogujte se na Dual Space  na svom Coolpad MAX telefonu, gde možete bezbedno smestiti svoje privatne fotografije, video materijale i dokumenta, ili možete obavljati privatne pozive, četovati ili slati poruke. Dual space na Coolpad MAX pametnom telefonu omogućava vam da registrujete dva različita naloga i koristite ih za drugi nalog Facebooka, Twitter, Instagram, WhatsApp*, Skype, Viber (određene aplikacije zahtevaju verifikaciju mobilnim telefonom, za šta vam je potreban još jedan aktivan broj telefona).

Čitač otiska prstiju telefona Coolpad MAX možete programirati na do 5 prstiju i tako izvršavati različite zadatke na svom telefonu, kao što su: pozvati prijatelja, praviti brze fotografije/selfije ili početi snimanje dok razgovarate (bez zvučne notifikacije početka snimanja). Druga generacija Coolpad čitača otiska prstiju je brza, reaguje za samo 0,3 sekunde i može skenirati otiske prstiju u svim pravcima.

Coolpad MAX ima kvalitetnu kameru od 13 Mpx sa opcijom ISOCELL CMOS, koja donosi više svetla, ali manju interferenciju boja. Objektiv sa 6 elemenata i f/2.0, smanjuje distorziju boja kako bi napravio sjajnu fotografiju. Uz Coolpad MAX svako je profesionalac i može promeniti balans bele boje, ekspoziciju, ISO, fokus, kontrast i ostala podešavanja u PRO modu. Samo neke od mogućnosti Coolpad MAX kamere su PDAF auto-fokus, DUAL Tone LED, geotagovanje, detekcija lica, panorama, kreiranje GIF fotografije, sound & shoot u 1080 full HD. Sa selfi kamerom od 5Mpix možete ulepšati svoj portret sa 25 nivoa ulepšavanja obuhvatajući izbeljivanje, glatkoću, stanjivanje i korekcije očiju.