COOLPAD TORINO S

Coolpad ulaže energiju kako bi obezbedio pametne telefone inovativnog dizajna, odličnog kvaliteta po pristupačnoj ceni, a sve to u jednom pametnom telefonu. Ovaj kineski proizvođač je dokazao da karakteristike poput LTE tehnologije, IR porta, 3 u 1 porta čitača otiska prsta, mogu biti dostupne svima. Od 4. maja, Coolpad maloprodajni i telekom partneri, ponudiće pametni telefon Coolpad Torino S u svojim svojim prodavnicama u beloj i šampanjac boji, a preporučena maloprodajna cena iznosiće neverovatnih 24.999 rsd!

 

Coolpad dizajnere inspirisala je priroda dok su osmišljavali jedinstveno zakrivljeni i gladak na dodir pametni telefon Torino S. Kada je položen na leđa, liči na beli rečni kamenčić koji se presijava na suncu. Sličan princip primenjen je i na ekran, gde je Coolpad koristio 2.5D zaobljeno staklo, dajući telefonu kompaktan izgled.

Coolpad Porto S

Coolpad Torino S je telefon lepog dizajna, sa ekranom dijagonale 4,7” i HD rezolucijom  (1280 x 720), sa 312,5 piksela po inču i čitačem otiska prsta na poleđini, koji može biti programiran za 5 prstiju (otključavanje telefona, otključavanje i pravljenje selfija, brzo otvaranje bilo koje aplikacije). Ovaj prelepi telefon je dual SIM, LTE telefon sa 2 GB RAM + 16 GB ROM memorije, koja može biti nadograđena micro SD karticom. Torino S pokreće četvorojezgarni Qualcomm Snapdragon 410 procesor na 1.2GHz. Ovaj telefon lako možete koristiti samo jednom rukom i omogućava korisniku da programira čitač otiska prsta za čak 5 prstiju za izvršavanje različitih zadataka: otključavanje telefona, pokretanje aplikacije, brzo slikanje ili pravljenje selfija, pozivanje ili bezbedno plaćanje. Čitač otiska prsta telefona Coolpad Torino S je tako brz da mu je potrebno samo 0,5 sekundi za otključavanje i 0,24 sekunde za slikanje. Čitač je takođe 99,9 odsto pouzdan, čak i kada su prsti mokri i testiran je na 10 miliona dodira, tako da otisci prstiju mogu biti očitani u svim pravcima.

Ovaj Coolpad pametni telefon je samo 7,9mm tanak i poseduje IR bežično upravljanje koje može dobrodoći kada želite da daljinski kontrolišete sve kućne aparate sa jednog uređaja. Kamere koje poseduje su zadnja od 8MP i prednja od 5MP. Torino S dolazi sa novim Android™ 5.1 Lollipop sistemom i COOL UI 8.0. Kapacitet baterije iznosi 1800 mAh, dimenzije telefona su 139 x 67,8 x 7,9mm.