Sedma po redu konferencija BIZIT d!Business 2020 će biti održana 4. i 5. novembra u Klubu poslanika u Beogradu. Sa velikim zadovoljstvom vas pozivam da nam se pridružite i budete učesnik najznačajnijeg poslovnog događaja u regionu.

Strateške perspektive digitalne ekonomije i poslovanje u uslovima nove realnosti će biti osnovne teme konferencije. Pored trendova koji nas očekuju u okviru digitalne transformacije analiziraćemo i stanje poslovanja nastalo usled pandemijske krize.

O poslovnim rešenjima i infrastrukturi, bezbednosti, komunikacijama, marketingu i prodaji, obrazovanju i ljudskim resursima će govoriti eminentni predavači po pozivu, kao i predstavnici značajnih ICT kompanija iz zemlje i inostranstva. U dvodnevnom programu će biti održano više od pedeset prezentacija, panel diskusija i radionica.

Konferencija BIZIT će zbog situacije izazvane pandemijom virusa SARS-Cov-2 biti održana u dva paralelna formata – uživo i online. U Klubu poslanika će biti uživo prisutno onoliko publike koliko dozvole mere zdravstvene bezbednosti. Za online praćenje broj učesnika nije ograničen i za njih će biti organizovan interaktivni video prenos u realnom vremenu. Svi koji nas budu pratili preko ekrana moći će tokom prezentacija da postavljanju pitanja predavačima kroz chat servise i da učestvuju u nagradnoj igri, isto kao i publika uživo prisutna u Klubu poslanika.

Iako novembar ove godine izgleda daleko kao nikada pre, pravi je trenutak da već sada prijavite učestvovanje na BIZIT-u i rezervišete svoje mesto, naročito za prisustvo uživo, zbog toga što će broj učesnika za ovu opciju biti strogo limitiran. Za prijave do kraja avgusta važe posebne cene, značajno povoljnije od redovih.

Svi učesnici koji iskoriste mogućnost rane prijave za prisustvo uživo, mogu do 31. oktobra da promene format učestvovanja i umesto uživo izaberu online praćenje konferencije, uz povraćaj dela novca od uplate. Učesnici koji se u ranom periodu prijave za online praćenje mogu kasnije promeniti status i uzeti prisustvo uživo uz doplatu i pod uslovom da bude mesta u sali Kluba poslanika.

BIZIT ukratko

Tema: Digitalna transformacija poslovanja u uslovima nove realnosti

Kada: 4. i 5. novembar 2020.

Format: Uživo i online

Gde: U Klubu poslanika i svuda gde ste vi

Cena: od 3.150 dinara po jednom učesniku (sa uključenim svim popustima)