Generalni direktor Vibera za Srednju i Istočnu Evropu, Atanas Rajkov, na Weekend Media Festivalu održaće predavanje o novim mogućnostima društvene interakcije s digitalnom javnošću današnjice

Viber logo

U vremenu u kom nove generacije potrošača i digitalne javnosti većinu svoje društvene interakcije obavljaju unutar chat grupa  – za razliku od ranije prakse u kojoj je dominantna bila komunikacija putem društvenih mreža sa širokim krugom javnosti – pristup proizvođača sadržaja i brandova treba da se menja, kako bi imali rezultata u ostvarivanju željene komunikacije sa korisnicima. O načinima na koje je to moguće ostvariti, steći i zadržati konkurentsku prednost u današnjem svetu digitalnih platformi, te ostati ukorak s trendovima u digitalnoj komunikaciji, učesnike 8. Weekend Media Festivala će, u sklopu predavanja „Nove mogućnosti za društvenu interakciju s digitalnom javnošću 21. veka“ u subotu 26. septembra upoznati Atanas Rajkov, generalni direktor Vibera za Srednju i Istočnu Evropu (CEE).

Atanas Rajkov je veteran u industriji mobilne komunikacije, s više od deset godina iskustva u rada na bugarskom tržištu. U VIVACOM-u, najvećem mobilnom operatoru u Bugarskoj, radio je na razvoju mobilnih tehnologija za telefoniju i usluge s dodatom vrednošću. Radio je i na uspostavljanju i  osnaživanju lokalnih startupova s fokusom na mobilnu telefoniju. Rajkov se pridružio Viberovom timu u maju 2015, a na novom položaju nadgledaće razvoj poslovanja Vibera u regionu Srednje i Istočne Evrope, s posebnom pažnjom na tržišta Bugarske, Grčke, Srbije i Mađarske.

Osmo izdanje Weekend Media Festivala, najvećeg regionalnog festivala komunikacija, održaće se od 24. do 27. septembra u prostoru stare Tvornice duhana u Rovinju. Osmi Weekend će okupiti više od 4.000 medijskih, marketinških i PR profesionalaca, kao i približno 350 studenata iz čitavog regiona,  ali i šireg okruženja, a pratiće ga i skoro 600 akreditovanih novinara. Posetioce Weekenda očekuje bogat program, s više od 130 govornika i obiljem zanimljivih predavanja, panel rasprava, radionica i prezentacija. U sklopu Weekenda, četvrtu se godinu zaredom održava i BalCannes, revija najboljih agencijskih projekata u šest zemalja regiona, kao i treći SoMo Borac, nagrada za najbolja regionalna postignućima u području društvenih medija.

Još uvek se možete prijaviti na ovogodišnji Weekend Media Festival na www.weekendmediafestival.com.