ICT

LeadDelta, inovativna startap kompanija iz Srbije, uspešno je zatvorila svoju najraniju fazu finansiranja, prikupljanjem kapitala koji iznosi više od 800.000 dolara. Njena glavna prednost u odnosu na konkurenciju, koja je u isto vreme tragala za privlačenjem investicija, bio je brži razvoj i rast broja korisnika, kao i njihovo zadovoljstvo uslugom.

U obezbeđivanju finansija učestvovali su isključivo domaći „anđeli“ investitori. Pored ovog uspeha, LeadDelta  je nedavno proglašena za najbolji SaaS proizvod na svetu od strane prestižne američke platforme Product Hunt.

Prema rečima Vedrana Rašića, CEO-a i jednog od osnivača kompanije LeadDelta, uspeh je postignut uprkos globalnoj ekonomskoj krizi zahvaljujući predanosti i posvećenosti tima koji je u prošlosti već postigao značajne rezultate u ovoj industriji.

„Veoma smo zahvalni zbog podrške koju smo dobili od naših „anđela“ investitora, kao i LeadDelta zajednice. Zahvaljujući ovim investicijama nastavićemo da kreiramo inovacije i da pružamo nove vrednosti našim korisnicima kako bismo im omogućili izgradnju značajnih poslovnih konekcija za ostvarenje njihovih ciljeva. Radujemo se proširenju našeg tima i dovođenju novih talenata koji će nam pomoći da dalje realizujemo našu viziju”, izjavio je Rašić.

Više informacija, kao i fotografije, šaljemo u prilogu mejla.