voxxed

Heapspace zajednica ove godine organizuje drugu po redu Devoxx konferenciju – u Beogradu će se od 28. do 30. septembra okupiti preko 1000 programera, preduzetnika, startup i tehnoloških entuzijasta iz celog sveta, kako bi razmenili iskustva iz oblasti biznisa i najnovijih tehnologija.

Prošlogodišnji beogradski Voxxed Days Srbiju je pozicionirao na mapu najvećih tehnoloških događaja u Evropi, dok ju je Devoxx prepoznao i istakao kao najbrojniju, najkreativniju i najbolje organizovanu Voxxed konferenciju uopšte! Ovogodišnji beogradski Voxxed Days biće dva puta veći od prošlogodišnjeg zbog čega je smešten u BelExpo centar, trajaće tri dana, i imati čak četiri paralelne trake između kojih će učesnici moći da biraju.

Posebna novina: pored tehnoloških, ove godine će se u okviru posebne trake diskutovati i na biznis teme ključne za tehnološku scenu. Više detalja pročitajte ovde. Ukoliko želite i umete da prenesete svoja znanja, a voleli biste da se na sceni Voxxed Days Belgrade 2016 nađete rame uz rame sa kvalitetnim i popularnim svetskim predavačima prijavite se da govorite ili držite radionicu. Svet zaslužuje da čuje iskustva profesionalaca iz ovog regiona.