Korisnici Samsungovih najnaprednijih pametnih telefona na tržištu, Galaxy S6 i S6 edge od sada mogu da uživaju u najnovijim premijum mobilnim sadržajima i servisima zahvaljujući Galaxy poklon paketu.

Oni će putem svojih uređaja sa servisa Galaxy Apps moći da preuzmu aplikaciju koju god žele i kada god to požele, a koja je u okviru pomenutog paketa.

 galaxy-s6

U ponudi Galaxy poklon paketa za S6 i S6 edge, u vrednosti oko 450 evra, nalaze se brojne aplikacije koje korisnicima nude novo digitalno iskustvo. Tu je besplatno Audible članstvo, u trajanju od tri meseca, koje pruža preuzimanje jedne audio knjige mesečno. Korisnici ove aplikacije imaju izbor od preko 180.000 najpopularnijih materijala uključujući programe sa nagrađivanim glumcima kao naratorima. Za korisnike koji više vole pisanu reč, tu je i aplikacija Kindle za Samsung, uz vrhunsko elektronsko čitanje koje je optimizovano za Samsungove uređaje. Tu je i besplatna šestomesečna preplata za aplikaciju Pocket u kojoj možete da sačuvate članke i video snimke kako bih ih naknadno pročitali.

 

Za ljubitelje igrica, tu su  „Dragons of  Atlantis: Heirs of the Dragon“, „The Hobbit: Kingdoms of Middle Earth“ i „PAC-MAN Friends“ sa početnim kreditom koji korisnicima može biti od pomoći u ovim avanturama. Za korisnike koji prate međunarodne vesti i analize globalnih trendova, tu je besplatna preplata na magazin „Economist“ i „NY Times Breaking News“. Ukoliko se bavite sportom i želite ličnog trenera u džepu, Samsung Galaxy S6 i S6 edge su se pobrinuli i za to. U okviru besplatnog paketa nalaze se „Endomondo“, sa ličnim planom treninga i merenjem otkucaja rada srca, a tu je i „Workout Trainer“ koji novim korisnicima aplikacije koji se uloguju sa Samsung nalogom nudi besplatno uživanje u Pro+ članstvu.

 

U okviru Galaxy paketa za S6 i S6 edge dolaze i aplikacije koje će vam svakodnevni posao učiniti lakšim i organizovanijim. Tu je aplikacija „Evernote“, koja sa premijum verzijom u trajanju od tri meseca korisnicima pruža veći prostor za skladištenje podataka. Sa zgodnim interfejsom koji omogućava lako uređivanje dokumenata putem pametnog telefona, tu je i „Hancom Office 2014“. Uz ovu aplikaciju koja pruža veću kompatibilnost i podržava raznovrsne formate dokumenata, korisnici Android pametnih telefona mogu u celosti da iskuse pametno radno okruženje na svakom mestu.

 

U okviru Galaxy poklon paketa za S6 i S6 edge nalaze se i „Fleksy Keyboard“, „Magisto“’, „OneDrive“, „Parallels Access“, „Shazam Encore“, „VSCO Cam“, kao i porodične aplikacije „Keppy“ za čuvanje i deljenje dečijih crteža, radova i uspomena i šestomesečna pretplata za „Life360“ premijum, koja korisnicima pruža mogućnost da održavaju kontakt sa svim članovima porodice bez obzira gde se nalazili.