epson štampač

Najnoviji profesionalni štampač A3+ formata iz Epsona kombinuje moderan, lagan i kompaktan dizajn sa velikim brojem opcija za kreiranje otisaka profesionalnog kvaliteta na različitim medijima. Pigmentna mastila u kombinaciji sa naprednim opcijama za povezivanje čine model SC-P400 idealnim za fotografe amatere i entuzijaste.

Fotografi i entuzijasti sada mogu kreirati impresivne fotografije profesionalnog kvaliteta. Sedam boja UltraChrome HiGloss 2 mastila sa optimizacijom sjaja znači da će fotografi dobiti žive boje i ujednačen sjaj. Mastila dolaze u paketu sa glavom štampača koja kreira najmanje tačkice mastila u poređenju sa svim A3+ foto štampačima na tržištu, obezbeđujući tako neverovatno precizne otiske.

epson stampac

Mark Bemer, menadžer za proizvode u Pro Photo segmentu u kompaniji Epson Europe, izjavio je: “Kao dodatak novoj SC-P seriji desktop štampača za izradu profesionalnih fotografija, model SC-P400 je idealan za korisnike koji žele da kreiraju profesionalne rezultate na različitim medijima. Pored naprednih opcija za povezivanje, dolazi sa cenovno najpristupačnijim setom mastila na tržištu1, što znači da korisnici koji vode računa o budžetu mogu smanjiti troškove.”

 

Kreiranje fotografija profesionalnog kvaliteta dimenzija do A3+ je jednostavno i – zahvaljujući  velikom broju podržanih medija – možete prikazati izvanredne fotografije na mnogo načina. Za korisnike koji žele otiske muzejskog kvaliteta, model SC-P400 uključuje fioku za fine art papire kojom je veoma jednostavno rukovati. Štampanje na rolni je takođe optimizovano pomoću dva držača koji obezbeđuju precizno štampanje. Takođe se može štampati na rigidnim medijima do 1,3 mm debljine, kao i na CD i DVD medijima.

 

Fleksibilniji nego ikada, novi model dolazi sa velikim brojem naprednih opcija za povezivanje, uključujući bežično štampanje. Bilo da koristite smart telefon ili tablet, jednostavnim preuzimanjem iPrint aplikacije možete brzo i lako odštampati fotografije bežično. Štampač se čak može povezati na lokalnu mrežu u foto laboratoriji ili u kancelariji zahvaljujući podržanoj Ethernet konektivnosti.

 

Model SC-P400 je najmaji i najlakši A3+ foto štampač sa pigmentnim mastilima koji je dostupan na tržištu1, što znači da korisnici mogu uštedeti na prostoru. Moderan, profesionalan izgled ga takođe čini idealnim dodatkom za svaki dom, studio ili kancelariju.