Epson je 14. godinu za redom proglašen vodećim svetskim proizvođačem projektora od strane agencije Futuresource Consulting Limited. Ovo priznanje potvrđuje kontinuirani uspeh kompanije u segmentu proizvodnje uređaja za prikaz slike.  

 

Najnoviji podaci koje Futuresource navodi pokazuju da Epson ima najveći udeo na tržištu projektora jačine svetlosti preko 500 lumena.

 Epson EB-W18

Nil Kahun, direktor poslovanja Visual Imaging divizije u kompaniji Epson Europe izjavio je: “Ovaj najnoviji podatak koji je Futuresource podelio sa nama je za nas veoma značajan i sjajno je videti kako naši projektori dobijaju priznanja i zauzimaju sve veći udeo na tržištu.”

 

Epsonova ponuda uređaja za prikaz slike obuhvata instalacione, prenosive, interaktivne projektore, projektore ultra-kratkog dometa i projektore za poslovne i kućne korisnike. Osnovu svih Epson projektora čini 3LCD tehnologija koja obezbeđuje najintenzivnije boje, najjasnije i najvernije slike na tržištu.

Nil Kahun dodaje: “Odgovaranjem na potrebe tržišta i kontinuiranim investiranjem u razvoj revolucionarnih proizvoda i tehnologija, nastojimo da jačamo našu poziciju lidera na tržištu iz godine u godinu.”