Epson štampač za tekstilEpson štampač za tekstil

Epson najavljuje najsavemeniji štampač za reklamne materijale koji štampa na rolni – model SureColorSC-S60610 širine 64 inča. Na razvoju ovog proizvoda Epson inženjeri radili su više od četiri godine što je rezultiralo najnovijim tehnologijama – uključujući i “precision media” sistem za ubacivanje medija, dvojne PrecisionCore TFP glave štampača i pregršt naprednih opcija – koje čine SC-S60610 najproduktivnijim štampačem za reklamne materijale koje je Epson ikada konstruisao.

Epson_SC-F2000

“Osluškujući potrebe koirsnika, u procesu razvoja ovog proizvoda uključili smo tehnologije koje prevazilaze glavne probleme sa kojima se suočavaju današnji štampači za reklamne matrijale”, izjavio je Ričard Berou, viši menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe. “Ovaj štampač poseduje vodeću tehnologiju u klasi, a kao rezultat, profesionalni štampari će imati nabolji štampač koji koristi mehanizam rolne za završavanje poslova tačno na vreme.”

 

Štampač SC-S60610 je kompletno dizajniran i proizveden od strane Epsona. Najnovina tehnologija koju ovaj štampač koristi obezbeđuje izvanredan kvalitet štampe, postojanost i kompatibilnost sa različitm medijima. U kombinaciji sa novim, sofisticiranim sistemom za ubacivanje medija i dvojnim PrecisionCore TFP glavama visokih performansi, model SC-S60610 je sposoban da priozvede banere profesionalnog kvaliteta brzinom 53 m2 na sat, dok otiske na vinilu štampa brzinom od 30 m2  na sat.

 

“Epson osluškuje potrebe tržišta. Naši korisnici znaju šta žele i upravo smo njihove povratne informacije uzeli u obzir prilikom razvoja novog SC-S60610 štampača” rekao je Dominik Fauler, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe. “Uz izvanredne performanse, štampač SC-S60610 će svakoj štampariji ponuditi pouzdanu produkciju i jedinstvenu vrednost.”