Globalni predsednik korporacije Seiko Epson (na berzi u Tokiju: 6724, Epson) dao je uvodnu reč na CeBIT-u 2017. godine.

U svom govoru, pod nazivom „Unapređenje rada i života ljudi tehnologijom” Usui otkriva rezultate istraživanja o tome šta Evropljani misle o uticaju tehnologije na radno mesto i razmatra načine na koje korporacije moraju da obezbede da ovaj uticaj bude pozitivan.

On takođe govori o tome kako Epson kombinuje najmodernije tehnologije sa tradicionalnim japanskim vrednostima, kako bi obezbedio da njegovi proizvodi čine radna mesta efikasnijim, naše životne stilove bogatijim, kao i da smanjuju opterećenje na životnu sredinu.

Održan u Hanoveru, u Nemačkoj, od 20. do 24. marta, CeBIT je jedna od vodećih svetskih tehnoloških izložbi. Pored uvodne reči predsednika Usuija, Epson je pokazao svoje najmodernije kancelarijske inkdžet štampače, Moverio pametne naočare, robotiku i PaperLab, prvi svetski[1]sistem za pravljenje papira u kancelariji, koji pretvara stari papir u novi, koristeći suvi proces.

Epsonovi novi proizvodi mogli su da se vide na CeBIT-u u hali 3, na štandu D17 i u hali 4, na štandu A38, u japanskom paviljonu. Uvodna reč održana je 21. marta u 10:45 po srednjeevropskom vremenu.